Tanggung Jawab Sosial

Chengdu Silike Technology Co., Ltd setya marang Tujuan Pembangunan Lestari (SDGs) Perserikatan Bangsa-Bangsa minangka arah upaya, kita ngormati tanggung jawab sosial, lan tansah tetep ing dalan sing inovatif.Kita terus-terusan ngrancang lan nggawe solusi liwat owah-owahan produk, pembangunan ijo, lan upaya berorientasi wong ing telung aspek kasebut, nyedhiyakake masa depan sing lestari lan makmur kanggo manungsa lan masyarakat.

file_sosial_3
pembangunan Green, Nglindhungi kesehatan lan safety
berkas_1

Jejak kerja sing lestari

Solusi bahan kimia perlindungan lingkungan kanggo ningkatake jagad sing ramah bumi

Kita ngembangake, ngganti, nganyarke, lan ngowahi produk adhedhasar kinerja struktural lan syarat pangguna saka bahan kasebut.

Solusi 1: Kulit Vegan silikon mbantu revolusi ijo ing industri fashion

Nggunakake tension permukaan sing kurang saka kulit vegan silikon iki nyedhiyakake resistensi kanggo noda lan hidrolisis, ngirit reresik, sing ora ngemot bahan sing asale saka kewan, teknologi tanpa pelarut canggih Ora ana produk sampingan sing beracun, lan ora mbebayani kanggo udhara utawa banyu.

berkas_1

Solusi 2: Si-TPV sing bisa didaur ulang, nyuda dampak CO₂

Si-TPV sing bisa didaur ulang nyuda katergantungan kita marang petroleum murni tanpa ngorbanake daya tahan utawa kinerja tahan cuaca lan ora ngemot lenga plastik lan pelunak, mbantu upaya produk sampeyan menyang ekonomi sing luwih bunder.

Sustainable-lan-Inovatif-21
sosial_file_2 (1)
Elastomer Termoplastik Alternatif ing Kacamata