Kulit Vegan Silikon Si-TPV
Si-TPV Film & Laminasi Kain
Kasus

aplikasi

Saka bahan elastomer basis Silicone vulcanizate dinamis kanggo ngrampungake kulit lestari sing elegan ing sak panggonan - kabeh ana ing SILIKE, menehi sampeyan perspektif lan solusi kanggo macem-macem industri.

Babagan Si-TPV

Teknologi ikatan laminating Si-TPV, lan Si-TPV sing unik SILIKE bisa ngasilake produk sing sampurna tanpa cacat lan alternatif kulit sing ramah lingkungan kanggo bahan sing wis ana, promosi pangembangan ijo liwat tugas kalebu ngirit energi lan nyuda emisi karbon saka macem-macem industri.materi kimia ijo inovatif iki bisa nyukupi syarat pengalaman visual lan kanggo tutul, noda tahan, kulit-loropaken, anti banyu, warni, lan alus-nyaman karo desain kamardikan produk kanggo njaga account-anyar!

Waca liyaneWaca liyane
Apa iku kelestarian?
layanan_03

Kelestarian

Apa iku kelestarian?

Ing proses nyukupi kabutuhan manungsa lan pangembangan mangsa ngarep, wong njaga keseimbangan lingkungan lan harmoni ing pangembangan sumber daya, arah investasi, pangembangan teknologi, lan owah-owahan institusional.

Waca liyaneWaca liyane
layanan_04