Solusi Si-TPV
  • Materi Teknologi 3C kanggo Peningkatan Keamanan, Estetika, lan Kenyamanan Materi Teknologi 3C kanggo Peningkatan Keamanan, Estetika, lan Kenyamanan
Prev
Sabanjure

Materi Teknologi 3C kanggo Peningkatan Keamanan, Estetika, lan Kenyamanan

describe:

Si-TPV nyedhiyakake rasa alus sing unik ing kekerasan wiwit saka Shore A 35 nganti 90A nggawe bahan sing cocog kanggo nambah estetika, kenyamanan, lan pas saka Produk Elektronik 3C.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Produk Elektronik 3C, uga dikenal minangka produk 3C, 3C tegese "Komputer, Komunikasi lan Elektronik Konsumen.Produk kasebut wis dadi bagean penting ing urip kita saiki amarga kepenak lan terjangkau.Padha nyedhiyani kita karo cara kanggo tetep nyambung nalika isih bisa kanggo seneng hiburan ing syarat kita.
Kaya sing wis dingerteni, jagad produk elektronik 3C minangka owah-owahan kanthi cepet.Kanthi teknologi lan produk anyar sing dirilis saben dina, produk elektronik industri 3C sing muncul utamane dipérang dadi piranti sing bisa dipakai kanthi cerdas, AR / VR, UAV, lan liya-liyane ...

Utamane, piranti sing bisa dipakai wis dadi populer ing taun-taun pungkasan kanggo macem-macem aplikasi ing omah lan ing kantor, saka pelacak fitness nganti jam tangan pinter, piranti kasebut dirancang kanggo nggawe urip luwih gampang lan efisien.Sanajan piranti-piranti sing bisa dipakai iki nawakake akeh kemudahan lan mupangat, nanging uga bisa nyebabake rasa lara.Materi sing digunakake kanggo nggawe piranti sing bisa dipakai bisa dadi ora nyaman lan nyebabake iritasi kulit utawa malah rashes.

Kepiye carane nggawe piranti sing bisa dipakai supaya aman, dipercaya, lan fungsional?Jawaban kasebut ana ing bahan sing digunakake kanggo nggawe.

Bahan nduweni peran penting ing desain lan fungsi piranti sing bisa dipakai.Bahan-bahan kasebut kudu bisa tahan suhu sing ekstrem, kelembapan, lan kahanan lingkungan liyane nalika isih bisa digunakake kanthi bener utawa bisa dipercaya sajrone wektu.padha uga kudu aman, entheng, fleksibel, lan cukup awet kanggo nahan nyandhang saben dinten lan luh.

Bahan sing paling umum digunakake kanggo piranti sing bisa dipakai yaiku plastik.Plastik entheng lan awet, dadi pilihan sing cocog kanggo sing bisa dipakai.Nanging, bisa uga abrasif marang kulit lan nyebabake iritasi utawa rashes.Iki luwih bener yen piranti digunakake kanggo wektu sing suwe utawa yen ora diresiki kanthi rutin.

Bahan liyane sing digunakake ing piranti sing bisa dipakai yaiku logam.Logam asring digunakake kanggo komponen kayata sensor utawa tombol, nanging uga bisa digunakake kanggo kabeh piranti kasebut.Nalika logam bisa katon ramping lan apik gayane, bisa uga kadhemen ing kulit lan nyebabake rasa ora nyaman nalika digunakake kanggo wektu sing suwe.Uga bisa nyebabake iritasi kulit yen ora diresiki kanthi rutin.

Lan, ana sawetara piranti sing bisa dianggo digawe saka bahan kain utawa kulit.Bahan-bahan kasebut asring luwih nyaman tinimbang plastik utawa logam nanging isih bisa nyebabake iritasi kulit yen ora diresiki kanthi rutin utawa yen digunakake kanggo wektu sing suwe tanpa dicuci utawa diganti.Kajaba iku, bahan kain bisa uga ora awet kaya plastik utawa logam, mula bisa uga kudu diganti luwih asring tinimbang bahan liyane.

  • Materi Teknologi 3C kanggo Peningkatan Keamanan (2)

    Apa maneh, SILIKE ngluncurake Si-TPV, minangka jinis Materi Teknologi 3C anyar, kanggo nyemangati masa depan sing luwih cerah!Si-TPV bisa menehi sentuhan sutra lan ramah kulit sing unik, resistensi koleksi rereget sing apik, keluwesan, lan daya tahan, sing ndadekake pilihan sing cocog kanggo desainer produk elektronik 3C sing pengin nggawe produk sing menehi daya tarik estetis lan kaluwihan fungsi kanthi rega terjangkau. titik.Kajaba iku, kanthi kaluwihan lestari sing ramah lingkungan tinimbang bahan tradisional sing digunakake ing desain produk elektronik 3C, Si-TPV kanthi cepet dadi bahan utama kanggo produsen utawa pemilik merek sing pengin nggawe sensasi sing apik lan produk fashion ijo sing berkualitas. sing ngadeg metu saka saingan ing wektu sing padha!

  • Materi Teknologi 3C kanggo Peningkatan Keamanan (1)

    Kajaba iku, Si-TPV bisa salivated, film diunekake.Film Si-TPV lan sawetara bahan polimer bisa diproses bebarengan kanggo entuk kulit Si-TPV pelengkap, kain laminasi Si-TPV, utawa kain bolong klip Si-TPV.
    Bisa gampang dibentuk ing wangun utawa ukuran apa wae sing dikarepake dening desainer tanpa kompromi kekuwatan utawa daya tahan.Iki ndadekake becik kanggo nggawe desain rumit kanthi rincian rumit sing bakal angel ditindakake kanthi bahan tradisional kayata logam utawa plastik.Salah sawijining keuntungan sing paling penting saka produk Si-TPV iki yaiku tahan banget kanggo nyandhang lan rusak uga karusakan banyu.Iki ndadekake iku becik kanggo nggunakake ing produk kapapar lingkungan atos utawa asring digunakake.Wiwit tahan kanggo radiasi UV sing ndadekake sampurna kanggo aplikasi ruangan kayata panel surya utawa elektronik liyane sing kena sinar srengenge langsung.

Aplikasi

Si-TPV nyedhiyakake rasa keras sing unik saka Shore A 35 nganti 90A nggawe bahan sing cocog kanggo nambah estetika, kenyamanan, lan pas saka Produk Elektronik 3C, kalebu elektronik genggam, piranti sing bisa dipakai (saka kasus telpon, gelang tangan. , kurung, band watch, earbuds, kalung, lan AR/VR kanggo bagean silky-smooth...), uga nambah resistance goresan lan resistance abrasion kanggo omah, tombol, tutup baterei lan kasus aksesoris piranti portabel, elektronik konsumen , produk rumah tangga, lan piranti omah utawa piranti liyane.

  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)
  • Aplikasi (7)
  • Aplikasi (8)
  • Aplikasi (9)
  • Aplikasi (10)
  • Aplikasi (1)

Overmolding Guide

Rekomendasi overmolding

Bahan Substrat

Kelas Overmold

Khas

Aplikasi

Polipropilena (PP)

Si-TPV 2150 Series

Genggeman Olahraga, Ngalahake Wektu luang, Kenop Piranti sing Bisa Dipakani Perawatan Pribadi- Sikat Gigi, Pisau Cukur, Pulpen, Gagang Alat Daya & Tangan, Genggeman, Roda Kastor, Dolanan

Polyethylene (PE)

Seri Si-TPV3420

Gym Gear, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Kemasan Kosmetik

Polikarbonat (PC)

Seri Si-TPV3100

Barang Olah Raga, Gelang Genggam, Elektronik Genggam, Omah Peralatan Bisnis, Piranti Perawatan Kesehatan, Piranti Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)

Seri Si-TPV2250

Peralatan Olahraga & Rekreasi, Piranti sing Bisa Dipakani, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop

PC/ABS

Seri Si-TPV3525

Perlengkapan Olahraga, Perlengkapan Luar Ruangan, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop, Alat Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Standard lan dipunéwahi Nylon 6, Nylon 6/6, Nylon 6,6,6 PA

Seri Si-TPV3520

Barang Kebugaran, Perlengkapan Pelindung, Peralatan Trekking Luar Ruangan, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Perangkat Keras, Piranti Rumput lan Taman, Alat Daya

Syarat Bond

SILIKE Si-TPVs Overmolding bisa tundhuk karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.cocok kanggo ngecor insert lan utawa macem-macem materi ngecor.Multiple material molding dikenal minangka Multi-shot injection molding, Two-Shot Molding, utawa 2K molding.

SI-TPV nduweni adhesi sing apik kanggo macem-macem termoplastik, saka polipropilena lan polietilena nganti kabeh jinis plastik rekayasa.

Nalika milih Si-TPV kanggo aplikasi over-molding, jinis substrat kudu dianggep.Ora kabeh Si-TPV bakal ikatan karo kabeh jinis substrat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Si-TPVs over-molding khusus lan bahan substrat sing cocog, hubungi kita.

hubungi kitaliyane

Manfaat Utama

  • 01
    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

  • 02
    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

  • 03
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 04
    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

  • 05
    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.

  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan