Solusi Kulit Si-TPV
  • Apa sing nglangi Apa sing digawe saka produk olahraga banyu nglangi & nyilem?
Prev
Sabanjure

Produk olahraga banyu nglangi & nyilem digawe saka apa?

describe:

Bahan apa sing paling apik kanggo produk olahraga banyu nglangi & nyilem?

Yen sampeyan nggoleki cara sing dipercaya lan aman kanggo seneng nglangi, nyilem kegiatan ruangan, Si-TPV utawa Si-TPV film & Fabric Lamination ndadekake pilihan sing apik kanggo produk olahraga banyu amarga sifat-sifat unik kayata ramah sutra sing apik banget. tutul, proteksi UV, tahan klorin, tahan banyu asin, lan liya-liyane…Iki ngidini para desainer nggawe produk olahraga banyu nglangi & nyilem kanthi tampilan fashion sing unik.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Produk olahraga banyu nglangi lan nyilem digawe saka macem-macem bahan, gumantung saka jinis produk lan panggunaan sing dimaksud.Umume, produk kasebut dirancang kanggo awet lan tahan lama, mula asring digawe saka bahan berkualitas tinggi sing bisa tahan kaku olahraga banyu.

1.Swimwear biasane digawe saka kain sintetis kayata nilon utawa polyester.Kain iki entheng, cepet garing, lan tahan kanggo klorin lan bahan kimia liyane sing ditemokake ing kolam renang.Padha uga nyedhiyakake pas sing nyaman sing ngidini kebebasan gerakan maksimal ing banyu.

2. Topi renang biasane digawe saka Lateks, karet, Spandex (Lycra), lan Silikon.paling swimmers wis raving bab ngagem silikon nglangi tutup.sing paling penting yaiku tutup silikon hidrodinamik.Dheweke dirancang supaya ora kusut, tegese permukaan sing mulus menehi seret paling sithik ing banyu.
Silicone iku angel lan super-stretchy, padha uga luwih kuwat lan luwih awet saka bahan liyane.Lan minangka bonus, tutup sing digawe saka silikon minangka hypoallergenic - tegese sampeyan ora perlu kuwatir babagan reaksi sing ora becik.

3. Topeng nyilem biasane digawe saka silikon utawa plastik.Silikon minangka pilihan sing populer amarga alus lan nyaman ing kulit, dene plastik luwih awet lan bisa nahan tekanan sing luwih gedhe ing jero banyu.Kaloro bahan kasebut nyedhiyakake visibilitas sing apik ing jero banyu.

4. Sirip biasane digawe saka karet utawa plastik.Sirip karet menehi keluwesan lan kenyamanan luwih akeh tinimbang sirip plastik, nanging bisa uga ora tahan suwe ing lingkungan banyu asin.Sirip plastik cenderung luwih awet nanging bisa uga ora nyaman kanggo digunakake kanggo wektu sing suwe.

5. Snorkel biasane digawe saka plastik utawa silikon tabung karo mouthpiece ditempelake ing siji mburi.Pipa kudu cukup fleksibel supaya gampang ambegan nalika snorkeling nanging cukup kaku kanggo nyegah banyu mlebu ing tabung snorkel nalika tenggelam ing jero banyu.Corong kudu pas karo cangkeme pangguna tanpa nyebabake rasa ora nyaman utawa iritasi.

6. Sarung tangan minangka piranti sing penting kanggo para perenang utawa penyelam.Padha nyedhiyani pangayoman saka unsur, bantuan karo genggeman, lan malah bisa nambah kinerja.
Sarung tangan biasane digawe saka neoprene lan bahan liyane kayata nilon utawa spandex.Bahan-bahan kasebut asring digunakake kanggo nyedhiyakake keluwesan utawa kenyamanan tambahan, uga awet banget lan bisa tahan nganggo lan luh saka panggunaan biasa.

7. Boots dirancang kanggo menehi perlindungan saka obyek landhep, kayata watu utawa karang, sing bisa ditemoni nalika nglangi utawa nyilem.Tlapak sepatu biasane digawe saka karet kanggo nambah genggeman ing permukaan sing lunyu.Sisih ndhuwur boot biasane digawe saka neoprene karo lapisan bolong nilon kanggo breathability.Sawetara boots uga duwe tali sing bisa diatur kanggo pas sing aman.

8. Jam tangan panyilem minangka jinis jam tangan sing dirancang khusus kanggo kegiatan ing jero banyu.Dheweke digawe dadi anti banyu lan tahan tekanan ekstrim saka nyilem segara.Jam tangan penyelam biasane digawe saka stainless steel, titanium, utawa logam tahan karat liyane.Kasing lan gelang jam tangan kudu bisa nahan tekanan banyu jero, mula biasane digawe saka bahan sing kuwat kayata titanium stainless steel, karet, lan nilon.nalika karet minangka bahan populer liyane sing digunakake kanggo band jam tangan penyelam amarga entheng lan fleksibel.Uga nyedhiyakake pas sing nyaman ing bangkekan lan tahan kanggo karusakan banyu.

9.Wesuits biasane digawe saka karet umpluk neoprene kang menehi jampel marang Suhu kadhemen nalika isih ngidini kanggo keluwesan ing gerakan ing jero banyu.Neoprene uga menehi perlindungan marang abrasi sing disebabake dening watu utawa terumbu karang nalika nyilem utawa snorkeling ing banyu sing cethek.

Sakabèhé, produk olahraga banyu nglangi lan nyilem dirancang kanthi aman lan nyaman, mula asring dibangun kanthi nggunakake bahan berkualitas tinggi sing bisa tahan kaku aktivitas olahraga banyu tanpa kompromi kinerja utawa daya tahan.

  • Sustainable-lan-Inovatif-21

    Dadi bahan apa sing paling apik kanggo produk olahraga banyu nglangi & nyilem?
    Si-TPV minangka jinis elastomer basis Silicone vulcanizate termoplastik dinamis, sing entheng, fleksibel alus, ora beracun, hypoallergenic, nyaman, lan tahan lama.Uga tahan kanggo klorin lan bahan kimia liyane sing ditemokake ing kolam renang, dadi bahan alternatif sustainable sing cocog kanggo produk olahraga banyu nglangi & nyilem.
    Kajaba iku, Si-TPV bisa salivated, film diunekake.Nalika film Si-TPV lan sawetara bahan polimer bisa diproses bebarengan kanggo entuk kain laminasi Si-TPV pelengkap utawa kain bolong klip Si-TPV.Iki minangka bahan sing tipis lan entheng sing dirancang kanggo nyedhiyakake pas sing pas, lan uga rasa alus ing kulit.Nduweni karakteristik unggul saka elastisitas apik, daya tahan, resistance noda, gampang kanggo ngresiki, abrasion tahan, thermostable lan tahan kadhemen, tahan kanggo sinar UV, eco-loropaken, lan nontoxicity, dibandhingake karo kain TPU laminated lan karet.

  • Apa sing nglangi

    Utamane, uga tahan banget kanggo banyu, saengga cocog kanggo jas udan.Ora bakal nyerep banyu kaya kain tradisional, saengga ora dadi abot utawa ora nyaman nalika udan.Iki nggawe sampurna kanggo perenang sing pengin tetep entheng lan lincah ing banyu.nalika isih ngidini kanggo keluwesan lan breathability sak nggunakake.sing bakal njaga sampeyan aman nalika sampeyan seneng wektu ing banyu!
    Film Si-TPV & Laminasi Kain minangka adat ing macem-macem warna, tekstur lan pola sing unik, bisa gampang dibentuk ing wangun utawa ukuran apa wae sing dikarepake.

Aplikasi

Yen sampeyan nggoleki cara sing bisa dipercaya lan aman kanggo nikmati kegiatan ruangan kaya nglangi, nyilem, utawa selancar.Apa Si-TPV utawa Si-TPV film & Fabric Lamination nggawe pilihan sing apik kanggo produk olahraga banyu amarga sifat unik kayata sentuhan sutra sing ramah, proteksi UV, tahan klorin, tahan banyu asin, lan liya-liyane ...
Sing bakal mbukak dalan anyar kanggo topeng, kacamata renang, snorkeling, jas udan, sirip, sarung tangan, sepatu bot, sepatu kodhok, jam tangan penyelam, pakaian renang, topi renang, arung jeram, lacing ing jero banyu, lan peralatan olahraga ruangan banyu & nyilem liyane. .

  • Apa produk olahraga banyu nglangi & nyilem (3)
  • Apa produk olahraga banyu nglangi & nyilem (5)
  • Apa produk olahraga banyu nglangi lan nyilem (6)
  • Apa produk olahraga banyu nglangi & nyilem (4)

Bahan

Komposisi materi lumahing: 100% Si-TPV, gandum, Gamelan utawa pola adat, alus lan tunable elastisitas taktil.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Ora peeling
  • Gampang kanggo Cut lan suket
  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur
  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah
  • Daya tahan

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer utawa ora ana lenga pelumas.
  • 100% Non-beracun, bebas saka PVC, phthalates, BPA, ora mambu.
  • Ora ngemot DMF, phthalate, lan timbal
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.