Tanggung Jawab Sosial

Makarya bebarengan lan nggawe urip sing luwih apik

Wong minangka pilar paling penting ing strategi kelestarian kita.

Kita tansah netepi prinsip "Wong-oriented", nalika ngembangaken perusahaan kanggo nambah pembangunan lan nggunakake sumber daya manungsa, nambah introduksi saka personel inti, cadangan, lan latihan, nyedhiyani kesempatan lan platform kanggo karyawan kanggo tuwuh, nyedhiyani apik. lingkungan competitive kanggo karyawan kanggo tuwuh, kanggo ningkataké wutah umum karyawan lan perusahaan.

xxxb

Minangka bakat utama saka Rencana Tianfu Million People ing Provinsi Sichuan, dheweke wis tumindak praktis kanggo ningkatake semangat pengrajin riset ilmiah ing jaman anyar.Lan supaya Chengdu Silike Technology Co., Ltd kabeh maju.

---- "Inovasi Silicone, Empowering Nilai anyar"

Perusahaan kita fokus ing industri bahan kimia sing ramah lingkungan, setya nggawe lingkungan urip sing luwih apik kanggo manungsa, lan menehi kontribusi teknologi profesional lan layanan kualitas.

Kita netepi prinsip kanggo nyukupi pangarepan lan panjaluk para pemangku kepentingan, ngutamakake pangembangan perusahaan sing harmonis lan pihak sing gegandhengan kayata karyawan, masyarakat, pemerintah, pelanggan lan pemasok, lan luwih apik nepaki tanggung jawab sosial perusahaan.

2312323
Bahan Alternatif Lembut sing Aman kanggo Dolanan
Bahan Alternatif Lembut sing Aman kanggo Dolanan (3)
Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV