Solusi Kulit Si-TPV
  • Solusi Material Sustainable lan Inovatif ing Industri Fashion Solusi Material Sustainable lan Inovatif ing Industri Fashion
Prev
Sabanjure

Solusi Material Sustainable lan Inovatif ing Industri Fashion

describe:

Perasaan sentuhan tangan alus sing tahan lama lan aman banget silky ing kulit sampeyan.anti banyu, tahan noda, lan gampang kanggo ngresiki, menehi kamardikan desain warni, lan nahan lumahing estetis tas, Footwear, apparel, lan aksesoris, produk iki duwe kelenturan banget lan daya tahan.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Industri sepatu lan sandhangan uga disebut industri alas kaki lan sandhangan.Ing antarane, bisnis Tas, Busana, alas kaki, lan aksesoris minangka bagean penting ing industri fashion.tujuane yaiku menehi rasa seneng marang konsumen adhedhasar atraktif kanggo awake dhewe lan wong liya.

Nanging, industri fashion minangka salah sawijining industri sing paling polusi ing donya.Iki tanggung jawab kanggo 10% emisi karbon global lan 20% banyu limbah global.Lan karusakan lingkungan mundhak nalika industri fashion mundak akeh.dadi saya penting kanggo golek cara kanggo ngurangi impact lingkungan.mangkono, akeh perusahaan lan merek sing considering status sustainable saka rentengan sumber lan nyelarasake efforts lingkungan karo cara produksi, nanging, pangerten konsumen saka sepatu sustainable lan sandhangan asring samar, lan pancasan tuku antarane sustainable lan non. -sustainable apparel asring gumantung ing keuntungan estetis, fungsi, lan financial, mangkono, padha kudu fashin perancang industri terus-terusan melu ing riset desins anyar, nggunakake, bahan, lan perspektif pasar kanggo Gabungan kaendahan karo sarana.

Kasunyatane, desainer industri alas kaki lan sandhangan minangka pemikir sing beda-beda.

Biasane, babagan bahan lan pertimbangan desain, Kualitas produk fashion diukur ing telung karakteristik - daya tahan, sarana, lan daya tarik emosional - babagan bahan mentah sing digunakake, desain produk, lan konstruksi produk.

Faktor daya tahan yaiku kekuatan tarik, kekuatan sobek, tahan abrasi, tahan warna, lan kekuatan retak lan pecah.

Faktor kepraktisan yaiku permeabilitas udara, permeabilitas banyu, konduktivitas termal, retensi lipatan, tahan kerut, susut, lan tahan lemah.

Faktor daya tarik yaiku daya tarik mripat saka pasuryan kain, respon tactile kanggo lumahing kain, tangan kain (reaksi kanggo manipulasi tangan saka kain), lan daya tarik mripat saka rai sandhangan, siluet, desain, lan drape.Prinsip-prinsip kasebut padha, manawa produk alas kaki lan sandhangan digawe saka kulit, plastik, busa, utawa tekstil kayata tenunan, rajutan, utawa bahan kain felt.

  • Sustainable lan Inovatif (1)

    Mangkene alternatif kulit sing sampeyan kudu ngerti!
    Dibandhingake karo serat sintetis, kulit microfiber, kulit sintetik PU, kulit buatan PVC, lan kulit kewan alami.Kulit vegan silikon Si-TPV bisa dadi salah sawijining bahan alternatif kanggo nggayuh masa depan sing luwih lestari.
    Wiwit kulit vegan silikon Si-TPV bisa nyuda konsumsi energi kanthi menehi perlindungan sing luwih apik saka unsur kasebut tanpa ngorbanake gaya utawa kepenak.

  • Sustainable lan Inovatif (2)

    Perasaan sentuhan tangan alus sing tahan lama lan aman banget silky ing kulit sampeyan.anti banyu, tahan noda, lan gampang kanggo ngresiki, menehi kamardikan desain warni, lan nahan lumahing estetis saka apparel, produk iki duwe wearability banget lan daya tahan.
    Kajaba iku, kulit vegan silikon Si-TPV nduweni fastness warna sing apik banget bakal mesthekake yen kulit ora bakal ilang, getihen, utawa luntur amarga ana ing banyu, srengenge, utawa suhu sing ekstrem.
    Kanthi ngetrapake teknologi anyar lan bahan alternatif kulit kasebut, merek fashion bisa nyuda pengaruh lingkungan nalika nggawe sandhangan lan alas kaki sing apik banget sing nyukupi panjaluk kualitas, kinerja, lan kelestarian konsumen.

Aplikasi

Kulit vegan silikon Si-TPV bisa nggawe fashion ijo kemewahan cahya sing paling dikarepake, ngidini kanggo ningkatake tampilan estetika, rasa nyaman, lan kinerja daya tahan produk alas kaki, sandhangan, lan aksesoris.
Rentang panggunaan: macem-macem busana busana, sepatu, tas ransel, tas tangan, tas travel, tas bahu, tas pinggang, tas kosmetik, dompet & dompet, koper, tas kerja, sarung tangan, sabuk, lan produk aksesoris liyane.

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)

Bahan

Lumahing: 100% Si-TPV, gandum kulit, alus utawa pola adat, tactile elastisitas alus lan tunable.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur.

Backing: polyester, rajutan, nonwoven, dirajut, utawa dening syarat customer.

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Ora peeling
  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur
  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah
  • Daya tahan

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer utawa ora ana lenga pelumas.
  • 100% Non-beracun, bebas saka PVC, phthalates, BPA, ora mambu
  • Ora ngemot DMF, phthalate, lan timbal
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan