Solusi Kulit Si-TPV
  • Solusi kulit vegan khusus kanggo Kulit Upholsteri lan Bahan Dekoratif
Prev
Sabanjure

Solusi kanggo Kulit Upholsteri lan Bahan Dekoratif

describe:

Kulit vegan silikon Si-TPV dirancang kanggo nyukupi kain pelapis & tahan noda dekoratif, ora ana ambune, ora beracun, ramah lingkungan, sehat, nyaman, awet, warna sing luar biasa, gaya, lan tuntutan bahan sing luwih aman.Cocog kanggo Furnitur Kantor, Furnitur Residential, Furnitur Outdoor, Furnitur Indoor, Furnitur Medis, Kesehatan, lan liyane…

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Cara milih kulit pelapis sing bener lan bahan dekoratif?
Kulit pelapis lan bahan dekoratif minangka komponen penting saka desain interior apa wae.Padha nyedhiyakake tampilan sing mewah lan apik kanggo kamar apa wae. Kulit asli asring dadi bahan pilihan sing unggul kanggo digunakake kanggo perabotan utawa pelapis utawa dekoratif.Iku awet, gampang kanggo ngresiki, lan nduweni tampilan klasik sing ora bakal metu saka gaya.

Kajaba iku, kulit Upholstery uga bisa luwih nyaman tinimbang kain pelapis, kain teknologi, utawa bahan liyane, amarga cenderung luwih alus nalika disentuh.Apa sampeyan nggoleki sofa utawa kursi berlengan sing apik lan langgeng, Kulit upholsteri mesthi dadi pilihan sing cerdas kanggo perabotan.Nanging, ing saben dinten gesang, Yen sampeyan duwe anak aktif utawa pets, bab pisanan kanggo nimbang tingkat resistance kanggo noda, nyandhang lan luh , sing kulit bakal subjected kanggo.Sampeyan bakal pengin milih kulit gandum ndhuwur awet sing bisa tahan sawetara penyalahgunaan utawa dauby , lan gampang kanggo ngresiki .. utawa, Yen sampeyan manggon ing iklim panas, garing, lan lembab, bahan kulit sing ora dilindhungi bakal luntur lan retak ing panas. luwih cepet amarga padha ora rampung karo lapisan protèktif.

Untunge, ana macem-macem solusi sing kasedhiya kanggo mbantu njaga kulit pelapis lan Bahan dekoratif sing paling apik.

Solusi apa sing nggawe upholsteri Kulit & bahan dekoratif?Sing bakal tahan luwih alus lan luwih ramah lingkungan tinimbang kulit asli, kulit pelapis, utawa pilihan liyane.

  • pro02

    Kulit Si-TPV bisa dirancang kanggo nyukupi kain pelapis & tahan noda dekoratif, ora ana ambune, ora beracun, ramah lingkungan, kesehatan, kenyamanan, daya tahan, warna sing luar biasa, gaya, lan tuntutan bahan sing luwih aman.Teknologi solvent-free majeng, ora mbutuhake Processing tambahan utawa langkah nutupi lan bisa entuk unik Long wektu alus -tutul.Dadi sampeyan ora bakal nggunakake kondisioner kulit supaya kulit tetep alus lan lembab.
    Bahan kulit Si-TPV sing nyenengake, minangka teknologi anyar kanggo perlindungan ekologis lan lingkungan saka kain pelapis & bahan kulit Dekoratif, Ditemokake ing pirang-pirang variasi gaya, warna, finish, lan penyamakan.dibandhingake karo bahan liyane (kayata kulit palsu, utawa kain sintetis)

  • pro03

    Kulit vegan Si-TPV Silicone bisa dirancang kanggo nyukupi syarat-syarat tahan noda, ora ana ambune, ora beracun, ramah lingkungan, sehat, nyaman, awet, kolokabilitas sing apik, gaya lan bahan sing luwih aman kanggo kain pelapis lan dekorasi.Kanthi teknologi tanpa pelarut sing canggih, ora ana proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan sing dibutuhake, ngidini sentuhan alus sing tahan lama.Akibaté, sampeyan ora kudu nggunakake kondisioner kulit supaya kulit tetep alus lan lembab.Si-TPV Silicone Vegan Leather Comfort Bahan sing muncul kanggo kenyamanan kulit, minangka upholsteri anyar lan bahan kulit dekoratif sing ramah lingkungan, kasedhiya ing pirang-pirang variasi gaya, warna, finish lan penyamakan.Dibandhingake karo PU, PVC lan kulit sintetik liyane, Sterling Silicone Leather ora mung nggabungake kaluwihan saka kulit tradisional ing babagan sesanti, tutul lan fashion, nanging uga nyedhiyakake macem-macem pilihan OEM & ODM, sing menehi desainer kebebasan desain tanpa wates lan mbukak lawang kanggo alternatif sustainable kanggo PU, PVC lan kulit, lan dipun promosiaken daur ulang saka ekonomi ijo.

Aplikasi

Nyedhiyakake pilihan sing luwih lestari kanggo macem-macem jinis perabot Kantor, Furnitur Residential, Furnitur ruangan, Furnitur Indoor, Furnitur Medis, lan Perawatan Kesehatan, wiwit saka sofa, kursi, kasur, tembok, lan permukaan interior liyane, lsp.

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)
  • Aplikasi (7)

Bahan

Lumahing: 100% Si-TPV, gandum kulit, alus utawa pola adat, tactile elastisitas alus lan tunable.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur.

Backing: polyester, rajutan, nonwoven, dirajut, utawa dening syarat customer.

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur

  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer utawa ora ana lenga pelumas.

  • 100% Non-beracun, bebas saka PVC, phthalates, BPA, ora mambu.
  • Ora ngemot DMF, phthalate, lan timbal.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.