Solusi Kulit Si-TPV
  • Solusi Upholsteri kanggo Solusi Upholsteri Laut kanggo Marine
Prev
Sabanjure

Solusi Upholsteri kanggo Marine

describe:

Nguatake nilai anyar kanggo solusi upholsteri laut sing luar biasa.

Kulit vegan silikon Si-TPV nawakake akeh kaluwihan tinimbang kulit tradisional.iku awet, sehat, nyaman, eco-loropaken, lan tahan kanggo reregetan, hidrolisis, lan sinar UV, lan tahan kahanan atos saka segara.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Upholsteri laut minangka wangun kain pelapis khusus sing dirancang kanggo nahan kahanan lingkungan laut sing atos.Iki digunakake kanggo nutupi interior prau, yacht, lan prau liyane.Upholsteri laut dirancang kanggo anti banyu, tahan UV, lan cukup awet kanggo tahan nyandhang lingkungan segara lan nyedhiyakake interior sing nyaman lan apik.

Nalika milih bahan sing pas kanggo kain pelapis laut, penting kanggo nimbang jinis lingkungan lan prau utawa kapal banyu sing bakal digunakake.Jinis lingkungan lan prau sing beda-beda mbutuhake macem-macem kain pelapis.

Contone, upholsteri laut sing dirancang kanggo lingkungan banyu asin kudu bisa nahan efek korosif banyu asin.upholsteri segara sing dirancang kanggo lingkungan banyu tawar kudu bisa nahan efek jamur lan jamur.prau layar mbutuhake upholsteri sing entheng lan ambegan, dene prau daya mbutuhake kain pelapis sing luwih awet lan tahan kanggo nyandhang lan luh.Kanthi upholsteri laut sing tepat, sampeyan bisa mesthekake yen prau utawa prau sampeyan katon apik lan tahan nganti pirang-pirang taun.

Kulit wis suwe dadi bahan sing disenengi kanggo interior prau amarga nduweni tampilan klasik lan langgeng sing ora tau metu saka gaya.Iki uga menehi daya tahan sing unggul, kenyamanan, lan perlindungan marang nyandhang lan luh yen dibandhingake karo bahan liyane kayata vinyl utawa kain.Kulit upholsteri Marine iki dirancang kanggo tahan kahanan cuaca sing atos, kelembapan, jamur, jamur, hawa asin, cahya srengenge, tahan UV, lan liya-liyane.

Nanging, produksi kulit tradisional asring ora lestari, sing bisa mbebayani kanggo lingkungan, kanthi bahan kimia penyamakan beracun ngrusak sumber banyu lan kulit kewan sing dibuang ing proses kasebut.

  • pro03

    Untunge, saiki ana alternatif lestari sing kasedhiya sing ngidini sampeyan nikmati kabeh mupangat kulit nalika nyuda jejak lingkungan.dadi pilihan populer kanggo upholsteri segara.
    Salah sawijining alternatif yaiku kulit vegan silikon Si-TPV, sing isih bisa katon lan rumangsa kaya ndhelikake nyata nalika dipasang ing permukaan interior segara!
    Minangka bahan anyar revolusioner "ijo", diprodhuksi ing cara sing luwih ramah lingkungan, amarga ora ngemot racun utawa PVC lan plasticizers sing duweni potensi cilaka wong utawa satwa yen padha dirilis menyang saluran banyu sak Manufaktur pangolahan.Minangka bonus, jinis kulit lestari iki ora mbutuhake kewan disembelih supaya bisa diprodhuksi - dadi pilihan sing apik saka sudut pandang etika lan ekologis!

  • pro02

    Salajengipun, kulit vegan silikon Si-TPV uga nduweni rasa sing luwih alus tinimbang jinis kulit samak liyane lan cenderung luwih tuwa saka wektu tanpa kelangan warna utawa wujude.Kajaba iku, kulit Si-TPV nduweni resistensi noda sing paling unggul.
    Si-TPV silikon vegan kulit kang sawetara saka sudhut werna, designs, lan tekstur lumahing beda nambah daya tarik estetis, lan Rampung anteng kanggo upholsteri marine Panjenengan, Empowering nilai anyar kanggo solusi upholsteri segara ngédap.
    Si-TPV nawakake akeh kaluwihan tinimbang kulit tradisional.Kulit vegan silikon Si-TPV luar biasa awet lan tahan kanggo nyandhang, hidrolisis, lan sinar UV, anti banyu, lan tahan ing kahanan segara.sifat unik iki njamin comfort langgeng lan visual & tactile unggul kanggo interior watercraft Panjenengan.Thanks kanggo keluwesan saka Si-TPV silikon kulit vegan, iku ndadekake upholstering gampang adaptasi kanggo pas wangun mlengkung lan Komplek.

Aplikasi

Nyedhiyakake pilihan sing luwih lestari kanggo macem-macem jinis upholsteri laut.Wiwit saka tutup yacht lan prau kursi, bantal, lan perabot liyane, uga, lan aksesoris watercraft liyane.

  • Aplikasi (1)(1)
  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)(1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)(1)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)

Bahan

Lumahing: 100% Si-TPV, gandum kulit, alus utawa pola adat, tactile elastisitas alus lan tunable.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur.

Backing: polyester, rajutan, nonwoven, dirajut, utawa dening syarat customer.

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur
  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah
  • Daya tahan

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer utawa ora ana lenga pelumas.
  • 100% Non-beracun, bebas saka PVC, phthalates, BPA, ora mambu
  • Ora ngemot DMF, phthalate, lan timbal
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan