spanduk

Kita terus nggedhekake portofolio menyang produk kanthi nilai dhuwur liwat inovasi kanggo mbantu sampeyan milih bahan sing cocog, Layanan Inspirasi kanggo Saben Langkah desain produk, lan proses!

Sampeyan bisa seneng kabeh layanan ing ngisor iki

Inovasi dumunung ing inti kabeh

Divisi R&D kreatif kita fokus kanggo ngasilake elastomer, kulit, film, lan komposit paling apik ing kelas kanggo para pelanggan.Liwat entuk wawasan babagan teknologi klien lan industri paling anyar lan syarat komersial.Kanthi kompetensi ing bahan plastik lan karet, kita bisa nyedhiyakake tingkat kompetensi sing dhuwur kanggo ngatasi tantangan pelanggan, saran babagan pengadaan materi, utawa tugas liyane sing dibutuhake para klien.

R&D (3)
R&D (5)
R&D
R&D (2)
R&D (1)
bab011

Analisis majeng lan pitulungan teknis.

Laboratorium kita dilengkapi teknologi canggih kanggo nganalisa elastomer termoplastik lan struktur lan karakteristik materi liyane.Kita uga bisa nambah sifat produk utawa ngembangake bahan lan formula anyar.Iki ngidini kita nawakake properti sing dikarepake lan fungsi anyar.

Kajaba iku, bahan kasebut ngidini kita nggabungake teknologi manufaktur, lan ide desain kudu cocog karo proses sampeyan kanggo nggawe kombinasi fungsionalitas sing apik, lan produk banding estetis.nalika uga ngatasi masalah keamanan lingkungan lan konsumen.

babagan011 (1)

Kita tundhuk karo peraturan industri lan kontrol pasar kanggo mesthekake standar ISO, kesehatan, safety, lan lingkungan produk kita.

Konsultasi karo Ahli bahan mentah, kita mbantu sampeyan supaya ora ana pitfalls kanggo menehi kualitas lan regane kabutuhan, ing wektu lan anggaran!

sikil-bg

Hubungi tim kita kanggo informasi rinci lan saran sing disaranake.