Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV

wiwitan kita

Kanthi lingkungan global deteriorating, nambah kesadaran lingkungan manungsa, munggah saka konsumsi ijo global, lan pangayoman lingkungan mboko sithik nambah, wong mbayar liyane lan liyane manungsa waé kanggo produk saka tingkat ijo.Dadi, akeh perusahaan merek industri sing luwih fokus ing efisiensi, hemat energi, R&D kimia ijo, lan produksi.

Yen produk pengin disenengi konsumen, ora mung desain tampilan njaba sing luar biasa, lan tekstur kudu luwih khas, estetis, nyaman, aman, lan fashion ijo.

wiwitan kita

Ing kene crita merek kita diwiwiti ...

Kuman gagasan ing 20131
Kuman gagasan ing 2013

Kuman gagasan ing 2013
Taun iki, adhedhasar tujuan asli riset lan pangembangan produk, sawise mriksa panjaluk pasar lan tren internasional industri karet lan plastik, lan nemokake manawa panyuwunan produsen lan konsumen kanggo produk karet lan plastik saya tambah tren menyang lingkungan ijo. pangayoman lan inovasi teknologi.Pasar ngarepake lair saka materi anyar sing inovatif sing nyukupi harmoni antarane wong lan lingkungan, urip bebarengan karo kaendahan lan kualitas, luwih aman, ramah kulit, lan luwih hemat energi.Iki minangka kuman awal saka gagasan ngembangake Si-TPV.

Ing 2018, proyek Si-TPV diadegake
Saka germination saka idea kanggo panyiapan saka project, apa 5 taun dawa banget?Ing limang taun kepungkur, kita wis ngalami tahap sing angel kanggo ngilangi kahanan kasebut.Perjuangan ide lan diskusi babagan lingkungan industri ora ngalahake kita, nanging nggawe ide iki luwih perusahaan.Rasa tanggung jawab kanggo pangayoman lingkungan ijo ndadekake kita nggawe keputusan iki.Dadi, kita entuk wektu kanggo nindakake riset pasar, nggawe persiapan sing cukup, lan miwiti proyek iki.

Sabanjure, ing pirang-pirang dina lan bengi eksplorasi lan riset, kita mlebu ing jaman pembangunan sing cepet.........

Ing taun 2020, bahan elastomer termoplastik basis silikon sing ramah kulit sing unik kasil ditampilake kanggo kabeh wong.Eco-loropaken anyar ora ana maneh mung ing idea

Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV (5)
Ing 2020, unik sing ramah kulit4
Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV (6)
Ing 2018, proyek Si-TPV diadegake
babagan011 (3)

Pengalaman pisanan mecah bunder ing 2022

Kita netepi konsep merek "inovasi silikon, nguatake nilai anyar", tansah njupuk pangembangan produk sing nyukupi kabutuhan konsumen minangka misi kita, lan ing wektu sing padha, kita setya tata letak industri bahan polimer, lan terus. kanggo nggawe inovasi lan nganyarke produk, metu saka bunder materi, nggawe upaya anyar, lan sukses ngembangake produk anyar kayata film Si-TPV unik lan kulit vegan silikon.

bab0112

Sculpting sing ati-ati

Sawise setahun sculpting ati-ati, saka bahan kanggo produk rampung, kita wis liwat saben proses.Ing taun 2023, eksplorasi ing bidang film lan kulit bakal dadi diwasa.Teknologi ikatan laminating Si-TPV, lan Si-TPV sing unik SILIKE bisa ngasilake produk sing sampurna tanpa cacat lan alternatif kulit sing ramah lingkungan kanggo bahan sing wis ana, promosi pangembangan ijo liwat tugas kalebu ngirit energi lan nyuda emisi karbon saka macem-macem industri.materi kimia ijo inovatif iki bisa nyukupi syarat pengalaman visual lan kanggo tutul, noda tahan, kulit-loropaken, anti banyu, warni, lan alus-nyaman karo desain kamardikan produk kanggo njaga account-anyar!Kita nyetel pandelengan babagan jangka panjang lan njelajah luwih akeh lapangan lan solusi sing berkualitas...

SILIKE ngupayakake pengaruh positif ing masyarakat lan planet kanthi mitra sing inovatif.

Njaluk luwih Rahasia lan solusi Insightful sing bantuan kanggo nggawe produk R&D pangembangan, Ayo mbangun maneh harmoni seneng urip karbon kurang, lan alam, lan ngisin urip ijo, ndandani pager karo bumi.

Katresnan, aja takon alesan,

Kanthi ketekunan lan ketekunan,

Menyang tujuan siji,

Mlaku-mlaku neng dalan...

Terus berinovasi kanthi profesional kanthi semangat, sawise wolung taun,

Pungkasan, menyang Si-TPV silky & ijo.

 

Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV
Apa Si-TPV
IMG_9464
Kulit PU (2)
Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV (1)
Inovasi Teknologi kanggo Si-TPV (2)

Teguh kita pracaya,

Adhedhasar riset & inovasi,

Kanthi semangat lan dedikasi,

Saka perasaan silky & perlindungan lingkungan,

Kanggo sampeyan, iku apik banget & apik tenan.

Betapa beruntungnya kita, bisa unggul ing bidang sing kita tresnani & terhormat kanggo menehi kontribusi kanggo sampeyan, kanca-kanca & jagad iki.

Ing jagad gedhe iki,

Menakluk mung masalah superman,

Muga-muga kita bakal terus ngimpi, Jelajahi ngluwihi wates,

Kanggo saben ketemu karo sampeyan, kancaku.