Solusi Si-TPV
  • Solusi Si-TPV kanggo Peralatan Olahraga lan Perlengkapan Rekreasi Solusi Si-TPV kanggo Peralatan Olahraga lan Perlengkapan Rekreasi
Prev
Sabanjure

Solusi Si-TPV kanggo Alat Olahraga lan Peralatan Rekreasi

describe:

Si-TPV kanggo peralatan olahraga lan barang-barang atletik sing dicetak bakal nambah "rasa" sing tepat kanggo produk sampeyan.Bahan sing nyenengake iki ngrampungake masalah sing paling angel lan ngaktifake inovasi desain produk kanggo nggabungake safety, estetika, fungsionalitas produk, ergonomis, lan ramah lingkungan.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Panjaluk peralatan olah raga saya tambah akeh ing skala global kanthi nambah kesadaran babagan kaluwihan urip sing sehat lan pentinge melu olahraga lan kebugaran.
Nanging, Produsen peralatan Olahraga ngerti manawa daya tahan kanthi dirancang kanthi ergonomis minangka atribut penting kanggo produk olahraga sing sukses bebarengan karo fitur kayata kaku utawa keluwesan, tampilan fisik, lan fungsionalitas.dheweke butuh inovasi sing terus-terusan lan kemajuan teknologi sing cepet supaya bisa ngetutake rasa konsumen sing owah.Ing endi cetakan injeksi plastik utawa cetakan liwat, sing bisa nambah kinerja ing aplikasi panggunaan pungkasan lan kebolehpasaran barang olahraga kasebut.

Panggunaan macem-macem bahan elastomer termoplastik minangka bahan over-molding menyang plastik rekayasa minangka bahan substrat kaku kanggo nggawe produk cetakan.Bisa digunakake kanggo nambah akeh fitur desain produk.Amarga over-molding yaiku proses ngecor injeksi ing ngendi siji materi dicetak menyang bahan liya (biasane plastik kaku).Bisa menehi koyo alus lan lumahing genggeman non-slip kanggo fitur produk apik utawa kinerja.Uga bisa digunakake minangka insulator panas, geter, utawa listrik.Overmolding ngilangake perlu kanggo adhesives lan primers kanggo ikatan elastomer termoplastik kanggo substrat kaku.

Nalika, kanthi tren pasar sing dikombinasikake karo teknik cetakan inovatif sing kasedhiya, panyedhiya elastomer termoplastik njaluk panyedhiya elastomer termoplastik kanggo ngasilake senyawa sing bisa gabung karo plastik rekayasa beda sing kasedhiya.

  • pro0386

    SILIKE ngembangake macem-macem elastomer Si-TPV kanggo nglayani peralatan olahraga & luang, perawatan pribadi, alat listrik & tangan, pekarangan lan alat kebon, dolanan, kacamata, kemasan kosmetik, piranti kesehatan, piranti sing bisa dipakai pinter, elektronik portabel, elektronik genggam, rumah tangga , pasar peralatan liyane, kanthi set kompresi sing sithik lan rasa sutra sing tahan suwe, lan tahan noda, gelar kasebut nyukupi kabutuhan khusus aplikasi kanggo teknologi estetika, safety, antimikroba lan grippy, tahan kimia, lan liya-liyane.

  • Sustainable-lan-Inovatif-211

    Uga, elastomer Si-TPV kanthi kinerja adhesi sing apik ing macem-macem substrat, produk kasebut uga nuduhake kemampuan proses sing padha karo bahan TPE konvensional lan uga duwe sifat fisik teknik sing apik lan set kompresi sing bisa ditampa ing suhu ruangan lan dhuwur.Elastomer Si-TPV asring ngilangi operasi sekunder kanggo wektu siklus sing luwih cepet lan nyuda biaya produksi.Bahan elastomer iki menehi rasa kaya karet silikon sing luwih apik kanggo bagean sing wis rampung.
    Si-TPV kanggo peralatan olahraga lan overmolding barang atletik, sing bakal nambah "rasa" sing bener kanggo produk sampeyan.Bahan sing nyenengake iki ngrampungake masalah sing paling angel lan ngaktifake inovasi desain produk kanggo nggabungake safety, estetika, fungsionalitas produk, lan ergonomis, lan ramah lingkungan.

Aplikasi

Si-TPV materi alus liwat-nyetak menehi pilihan sustainable kanggo turah mbrawah saka peralatan Olahraga & Rekreasi barang fitness lan peralatan protèktif.sing bisa kanggo aplikasi ing piranti kasebut kalebu, cross-trainer, switch lan tombol push ing peralatan gym, raket tenis, raket badminton, grip stang ing pit, odometers pit, Ngalahake tali Langsung, nangani grip ing klub golf, nangani rod fishing. , gelang olahraga sing bisa dipakai kanggo jam tangan pinter lan jam tangan nglangi, kacamata nglangi, sirip nglangi, tiang trekking outdoor lan genggeman liyane, lsp...

  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)

Overmolding Guide

Rekomendasi overmolding

Bahan Substrat

Overmold

biji

Khas

Aplikasi

Polipropilena (PP)

Si-TPV 2150 Series

Genggeman Olahraga, Ngalahake Wektu luang, Kenop Piranti sing Bisa Dipakani Perawatan Pribadi- Sikat Gigi, Pisau Cukur, Pulpen, Gagang Alat Daya & Tangan, Genggeman, Roda Kastor, Dolanan

Poliethelin

(PE)

Seri Si-TPV3420

Gym Gear, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Kemasan Kosmetik

Polikarbonat (PC)

Seri Si-TPV3100

Barang Olah Raga, Gelang Genggam, Elektronik Genggam, Omah Peralatan Bisnis, Piranti Perawatan Kesehatan, Piranti Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Acrylonitrile Butadiene Styrene

(ABS)

Seri Si-TPV2250

Peralatan Olahraga & Rekreasi, Piranti sing Bisa Dipakani, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop

Polycarbonate/acrylonitrile butadiene styrene (PC/ABS)

Seri Si-TPV3525

Perlengkapan Olahraga, Perlengkapan Luar Ruangan, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop, Alat Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Standard lan dipunéwahi Nylon 6, Nylon 6/6, Nylon 6,6,6 PA

Seri Si-TPV3520

Barang Kebugaran, Perlengkapan Pelindung, Peralatan Trekking Luar Ruangan, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Perangkat Keras, Piranti Rumput lan Taman, Alat Daya

Syarat Bond

SILIKE Si-TPVs Overmolding bisa tundhuk karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.cocok kanggo ngecor insert lan utawa macem-macem materi ngecor.Multiple material molding dikenal minangka Multi-shot injection molding, Two-Shot Molding, utawa 2K molding.

Si-TPV nduweni adhesi sing apik kanggo macem-macem termoplastik, saka polipropilena lan polietilena nganti kabeh jinis plastik rekayasa.

Nalika milih Si-TPV kanggo aplikasi over-molding, jinis substrat kudu dianggep.Ora kabeh Si-TPV bakal ikatan karo kabeh jinis substrat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Si-TPVs over-molding khusus lan bahan substrat sing cocog, hubungi kita.

hubungi kitaliyane

Manfaat Utama

  • 01
    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

  • 02
    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

  • 03
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 04
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 05
    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

  • 06
    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan