Solusi Si-TPV
  • Modifier Feel & Aditif Proses Anyar Jalur anyar kanggo elastomer termoplastik utawa polimer permukaan alus sing digawe saka sutra.
Prev
Sabanjure

Jalur anyar kanggo lumahing alus sutra digawe elastomer termoplastik utawa polimer

describe:

Thermoplastic elastomers (TPEs) minangka kelas bahan polimer sing nggabungake sifat termoplastik lan elastomer.mangkono, TPE bisa dianggep minangka istilah umum kanggo kabeh elastomer termoplastik.TPU minangka elastomer poliuretan termoplastik, mung siji kategori elastomer termoplastik TPE.Padha bahan Highly Versatile sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, Nanging, amarga sifat unik, elastomer termoplastik mbutuhake Techniques Processing khusus lan modifiers kanggo njamin kinerja optimal.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Modifiers minangka aditif sing ditambahake ing elastomer termoplastik sajrone proses manufaktur supaya bisa nambah sifat fisik lan kimia.Modifiers umum kalebu plasticizer, pelumas, antioksidan, stabilisator UV, lan tahan api.Aditif iki bisa mbantu nambah flowability saka materi sak Processing, nyuda shrinkage lan warpage sak cooling, nambah kekuatan, lan kekiatan, lan nambah resistance kanggo faktor lingkungan kayata radiation UV utawa suhu nemen.

Alat bantu proses uga digunakake ing produksi elastomer Termoplastik supaya bisa nggampangake proses manufaktur.Bantuan kasebut bisa kalebu surfaktan, agen antistatik, agen pelepas, lan aditif liyane sing mbantu nyuda gesekan ing antarane materi lan peralatan utawa cetakan.Aids Processing uga bisa bantuan nyuda kaping siklus dening Ngapikake flowability utawa ngurangi tancep nalika ngecor injeksi utawa proses extrusion.

Sakabèhé, modifiers lan bantuan proses nduweni peran penting kanggo njamin kinerja optimal saka elastomer termoplastik.Kanthi nambahake aditif kasebut sajrone produksi, produsen bisa mesthekake yen produke memenuhi kabeh syarat sing dibutuhake kanggo kekuatan, daya tahan, keluwesan, lan karakteristik liyane sing dikarepake.

  • Sustainable-lan-Inovatif-21

    Jalur anyar kanggo elastomer termoplastik sing diprodhuksi utawa polimer liyane!
    Elastomer termoplastik SILIKE Si-TPV Series yaiku elastomer basis silikon termoplastik vulkanisasi dinamis digawe kanthi teknologi khusus sing kompatibel kanggo mbantu karet silikon disebarake ing TPO kanthi rata minangka partikel 2 ~ 3 mikron ing mikroskop.Bahan-bahan unik kasebut nggabungake kekuwatan, kateguhan, lan tahan abrasi saka elastomer termoplastik apa wae kanthi sifat silikon sing dikarepake: alus, rasa sutra, sinar UV, lan tahan kimia sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh ing proses manufaktur tradisional.
    Si-TPV digunakake minangka bahan mentah langsung, wis dikembangaké khusus kanggo soft touch over-molding ing elektronik wearable, aksesoris kasus kanggo piranti elektronik, otomotif, high-end TPE, lan industri kabel TPE ...

  • Sustainable-lan-Inovatif-22png

    Elastomer termoplastik basis silikon Si-TPV yaiku elastomer anyar sing dibentuk kanthi kombinasi silikon lan substrat sing beda.Liwat teknologi kompatibilitas khusus lan teknologi vulkanisasi dinamis, karet silikon sing divulkanisir kanthi seragam disebarake ing macem-macem substrat ing wangun partikel alus ing wangun pulo, mbentuk struktur pulo khusus, sing menehi kelembutan lan kekerasan sing sugih, banget lan tahan lama. tutul Gamelan lan kulit-loropaken lan tahan.

Aplikasi

Si-TPV minangka modifier aran anyar & aditif pangolahan kanggo elastomer termoplastik utawa polimer liyane. Bisa digabung karo macem-macem elastomer, teknik, lan plastik umum;kayata TPE, TPU, SEBS, PP, PE, COPE, lan EVA kanggo nambah keluwesan, elastisitas, lan daya tahan plastik kasebut.
Nalika sorotan produk plastik sing digawe saka campuran TPU lan aditif SI-TPV yaiku lumahing alus silky kanthi rasa garing.Iki persis jinis permukaan sing dikarepake pangguna pungkasan babagan produk sing asring didemek utawa dipakai.Kanthi fitur kasebut, wis nambah sawetara aplikasi.
Kajaba iku, Anane Si-TPV Elastomeric Modifiers ndadekake proses biaya-efektif amarga nyuda pemborosan amarga bahan mentah sing larang dibuwang sajrone proses.

  • Modifiers Feel Anyar & aditif Proses (3)
  • Modifiers Feel Anyar & aditif Proses (4)
  • Modifiers Feel Anyar & aditif Proses (2)
  • Modifiers Feel Anyar & aditif Proses (1)

Si-TPV minangka Modifer & Proses Additive Guide

Si-TPV 2150 seri nduweni ciri saka long-term kulit-loropaken tutul alus, apik noda resistance, ora plasticizer lan softener ditambahake, lan ora udan sawise long-term nggunakake, utamané cocok digunakake kanggo silky penake aran elastomer termoplastik preparation.

 

Si-TPV minangka modifer & aditif proses (2) Si-TPV minangka modifer & aditif proses (3) Si-TPV minangka modifer & aditif proses (4) Si-TPV minangka modifer & aditif proses (5) Si-TPV minangka modifer & aditif proses (6)

Manfaat Utama

  • Ing TPE
  • 1. resistance abrasion
  • 2. Resistance noda kanthi sudut kontak banyu sing luwih cilik
  • 3. Ngurangi atose
  • 4. Meh ora ana pengaruh ing sifat mekanik karo seri Si-TPV 2150 kita
  • 5. Haptics banget, tutul silky garing, ora blooming sawise long-term nggunakake

 

  • Ing TPU
  • 1. nyuda atose
  • 2. Haptics banget, tutul silky garing, ora blooming sawise nggunakake long-term
  • 3. Nyedhiyani produk TPU pungkasan kanthi permukaan efek matt
  • 4. Rada mengaruhi sifat Mekanik yen tambahan luwih saka 20%

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan