Solusi Si-TPV
  • pexels-shvets-produksi-8028408 Super ringan elastis tinggi EVA bahan berbusa Ramah lingkungan
Prev
Sabanjure

Super cahya dhuwur elastis EVA-ramah lingkungan preparation bahan foaming

describe:

Bahan busa EVA minangka jinis bahan busa sing digawe saka EVA (kopolimer etilena-vinil asetat) lan polietilen densitas rendah (LDPE) minangka bahan mentah lan aditif liyane.Nduwe keluwesan sing apik, elastisitas kaya karet, transparansi sing apik lan gloss permukaan, stabilitas kimia sing apik, anti-tuwa, lan tahan ozon, ora beracun.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Akeh wong sing mikir yen materi busa EVA minangka kombinasi sampurna saka cangkang keras lan cangkang alus, Nanging, panggunaan bahan busa EVA diwatesi nganti sawetara amarga resistensi tuwa sing kurang, resistensi lentur, elastisitas, lan tahan abrasi.Mundhak saka ETPU ing taun-taun pungkasan lan mbandhingake conto uga nggawe sepatu EVA foamed kudu nduweni kekerasan sing luwih murah, mbalek maneh, deformasi kompresi sing kurang, lan sifat anyar liyane lan produk busa EVA sing kasedhiya ing pasar saiki disiapake kanthi metode busa kimia. lan utamané dipigunakaké kanggo produk kayata bahan sepatu, kloso lemah, lan liya-liyane sing ana ing kontak langsung karo awak manungsa.Nanging, bahan busa EVA sing disiapake kanthi cara lan proses kasebut duwe macem-macem proteksi lingkungan lan masalah kesehatan, lan utamane, bahan sing mbebayani (utamane formamide) terus dipisahake saka interior produk nganti suwe.

Masalah tartamtu kaya ing ngisor iki: sepisanan, suhu dekomposisi agen foaming kimia kudu ndhuwur suhu ing ngendi EVA cedhak karo leleh dening proses foaming kimia EVA, lan suhu dekomposisi agen foaming kimia amba banget. lan proses dekomposisi melu imbangan kimia, supaya agen foaming kimia isih tetep ing jumlah gedhe ing matriks materi sawise foaming rampung, langkah-langkah panyulingan EVA suhu kurang ing negara unmelted lan nambah tambahan saka seri tambahan. agen kayata agen cross-linking, asam stearic, a salib-linking inisiator, a kimia foaming agen dekomposisi katalis, plasticizer lan kaya sing utamané diadopsi ing industri kanggo ngurangi pengaruh saka ampas foaming agen ing kinerja foaming saka materi, nanging langkah-langkah langsung nimbulaké jumlah gedhe saka micromolecular tambahan agen gampang migrasi ing produk final, lan tambahan agen terus-terusan pindhah menyang lumahing prodhuk saka njero bebarengan karo long-time nggunakake, supaya infèksi kulit utawa polusi liyane sing dikontak karo produk disebabake;sareh, ing proses foaming kimia, bosok saka agen ndamu kimia nentokake prilaku foaming lan kimia crosslinking nentokake prilaku rheology nyawiji nerusake bebarengan, lan suhu cocok kanggo bosok saka agen ndamu kimia ora suhu paling cocok kanggo rheologi leleh kanggo nukleasi lan pertumbuhan sel.Kajaba iku, agen foaming kimia lan crosslinking kimia minangka proses dinamis sing terus ditindakake kanthi wektu, lan katergantungan suhu banget kuwat.Proses nyiapake busa EVA kanthi metode foaming kimia kudu nimbang crosslinking lan foaming ing wektu sing padha supaya optimasi struktur sel angel.

Kanggo ngatasi masalah ing ndhuwur, pabrikan materi wis aktif nindakake eksplorasi lan sinau.kombinasi bahan busa EVA lan bahan elastomer liyane wis dadi riset panas ing antarane produsen sepatu.

  • Sustainable-lan-Inovatif-217

    SILIKE Si-TPV elastomer termoplastik yaiku elastomer basis silikon termoplastik vulkanisasi dinamis sing digawe kanthi teknologi khusus sing kompatibel kanggo mbantu karet silikon disebarake ing EVA kanthi rata minangka partikel 1 ~ 3 mikron ing mikroskop.Bahan-bahan unik kasebut nggabungake kekuwatan, kateguhan, lan tahan abrasi saka elastomer termoplastik apa wae kanthi sifat silikon sing dikarepake: alus, rasa sutra, sinar UV, lan tahan kimia sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh ing proses manufaktur tradisional.

  • Sustainable-lan-Inovatif-218

    Kenapa Si-TPV?SILIKE Si-TPV elastomer termoplastik yaiku elastomer basis silikon termoplastik vulkanisasi dinamis sing digawe kanthi teknologi khusus sing kompatibel kanggo mbantu karet silikon disebarake ing EVA kanthi rata minangka partikel 1 ~ 3 mikron ing mikroskop.Bahan-bahan unik kasebut nggabungake kekuwatan, kateguhan, lan tahan abrasi saka elastomer termoplastik apa wae kanthi sifat silikon sing dikarepake: alus, rasa sutra, sinar UV, lan tahan kimia sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh ing proses manufaktur tradisional.Si-TPV digabungake karo EVA, entuk keseimbangan sing alus ing antarane kapadhetan sing kurang, ketahanan sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, lan nyuda penyusutan termal, nambah jenuh warna bahan busa EVA, Nyopir menyang kenyamanan, estetika, daya tahan, lan kelestarian.

Aplikasi

Modifier Si-TPV ramah lingkungan ijo novel sing nguatake bahan berbusa EVA sing ngowahi macem-macem industri produk lan kegiatan bisnis saben dina.kayata alas kaki, produk sanitasi, produk rekreasi olahraga, tikar lantai/yoga, dolanan, kemasan, piranti medis, peralatan protèktif, produk non-slip banyu, lan panel fotovoltaik...

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)
  • Aplikasi (7)
  • Aplikasi (8)

EVA foaming Guide

Seri Si-TPV 2250 nduweni karakteristik sentuhan alus sing ramah kulit jangka panjang, tahan noda sing apik, ora ana plasticizer lan softener sing ditambahake, lan ora ana udan sawise nggunakake jangka panjang, utamane digunakake kanggo EVA ramah lingkungan elastis sing dhuwur banget. preparation bahan foaming.

 

Inovasi ing bahan EVA Foam (4)

 

Sawise nambah Si-TPV 2250-75A, Kapadhetan sel gelembung EVA umpluk rada suda, gelembung wall thickening, lan Si-TPV buyar ing tembok gelembung, tembok gelembung dadi atos.

 

Perbandingan Si-TPV2250-75A lan efek tambahan elastomer poliolefin ing busa EVA

 

Inovasi ing bahan EVA Foam (5)     

Inovasi-in-EVA-bahan-busa-7

 

Inovasi-in-EVA-bahan-busa-8

Inovasi-in-EVA-bahan-busa-82

Manfaat Utama

  • 01
    Nambah elastisitas bahan busa EVA

    Nambah elastisitas bahan busa EVA

    Dibandhingake karo bubuk talcum utawa agen anti-abrasion, Si-TPV nduweni elastisitas sing luwih apik.

  • 02
    Ningkatake jenuh warna bahan busa EVA

    Ningkatake jenuh warna bahan busa EVA

    Sawetara klompok ing Si-TPV bisa berinteraksi karo kromofor pewarna, nambah kejenuhan warna.

  • 03
    Ngurangi penyusutan panas bahan busa EVA

    Ngurangi penyusutan panas bahan busa EVA

    Elastisitas Si-TPV mbantu ngeculake stres internal bahan busa EVA.

  • 04
    Ningkatake resistensi anti-abrasion saka bahan busa EVA

    Ningkatake resistensi anti-abrasion saka bahan busa EVA

    Si-TPV bisa melu ing reaksi saka agen cross-linking, kang nambah Kapadhetan crosslinking.

  • 05
    Nukleasi heterogen

    Nukleasi heterogen

    Si-TPV disebarake kanthi seragam ing bahan busa EVA, sing bisa mbantu nukleasi sel.

  • 06
    Ngurangi deformasi kompresi bahan busa EVA

    Ngurangi deformasi kompresi bahan busa EVA

    Si-TPV nduweni kinerja resistance suhu dhuwur lan kurang, lan bisa nambah deformasi kompresi suhu dhuwur lan kurang saka bahan busa EVA kekerasan sing luwih dhuwur.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.