Solusi Kulit Si-TPV
  • Film Transfer Panas Dekorasi Logo Strip Kanggo Industri Tekstil Film Transfer Panas Dekorasi Logo Strip Kanggo Industri Tekstil
Prev
Sabanjure

Strip Logo Dekorasi Film Transfer Panas Kanggo Industri Tekstil

describe:

Kepiye cara milih logo film transfer panas sing cocog kanggo barang industri tekstil sampeyan?

Logo Film Transfer Panas Si-TPV bisa digunakake ing kabeh kain lan bahan kanthi transfer panas sublimasi, ana efek ngluwihi printing layar tradisional, apa tekstur, rasa, warna, utawa rasa telung dimensi Pencetakan layar Tradisional ora bisa dibandhingake.kanthi sifat non-beracun lan hypoallergenic.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Industri tekstil minangka salah sawijining industri sing paling penting ing donya, lan terus berkembang.Minangka teknologi maju, uga mbutuhake cara anyar lan inovatif kanggo ngatur sandhangan lan tekstil liyane.Salah sawijining cara kustomisasi sing paling populer yaiku film transfer panas.Film kasebut digunakake kanggo nambah logo, desain, lan gambar liyane menyang tekstil kanthi cepet lan gampang.

Apa Film Transfer Panas?
Film transfer panas minangka bahan medium kanggo proses transfer termal.Proses dekorasi transfer panas minangka proses mbentuk film dekoratif berkualitas tinggi ing permukaan bahan bangunan sing dihias kanthi pemanasan film transfer panas sapisan lan nransfer pola dekoratif ing transfer panas menyang permukaan.Ing proses transfer panas, lapisan protèktif lan lapisan pola dipisahake saka film polyester dening tumindak gabungan saka panas lan meksa, lan kabeh lapisan hiasan permanen kaiket ing landasan dening adhesive nyawiji panas.

Nalika film Lettering (utawa film engraving) nuduhake film transfer panas sing kudu dipotong / diukir ing proses transfer panas.Iki minangka bahan sing tipis lan fleksibel, sing bisa dipotong dadi bentuk utawa ukuran apa wae lan banjur ditekan panas ing kain.

Sakabèhé, film huruf transfer panas minangka cara serbaguna lan larang regane kanggo ngatur sandhangan kanthi desain lan logo sing unik tanpa kudu nggunakake mesin sulaman sing larang utawa cara kustomisasi liyane.Bisa digunakake ing macem-macem kain kalebu katun, poliester, spandex, lan liya-liyane.Film huruf transfer panas uga relatif murah dibandhingake karo cara kustomisasi liyane kayata sablon utawa sulaman.

Nanging, ana akeh jinis film transfer panas sing kasedhiya, kalebu vinyl, PU, ​​PVC, TPU, Silicone, lan liya-liyane.saben duwe sifat unik dhewe lan aplikasi beda.

Kepiye cara milih film transfer panas sing cocog kanggo barang tekstil sampeyan?
Sing gumantung saka jinis kain sing sampeyan gunakake lan efek sing dikarepake sampeyan pengin entuk.
Mangkene deleng sawetara jinis film transfer panas sing paling populer lan panggunaan sing paling apik:
Vinyl: Vinyl minangka salah sawijining bahan sing paling populer kanggo film transfer panas amarga awet lan tahan suwe.lan bisa tahan pirang-pirang tumpukan cuci tanpa luntur utawa retak.Vinyl uga nduweni finish mengkilat sing cocog kanggo nggawe desain lan logo sing sregep ing sandhangan, tas, lan barang kain liyane.Paling apik digunakake ing katun, poliester, lan kain sintetis liyane.
Film transfer panas PVC minangka jinis film sing digunakake kanggo nransfer desain, logo, lan gambar liyane menyang kain lan bahan liyane.Iki digawe saka lapisan tipis saka plastik PVC sing dicithak kanthi desain lan banjur Panas ngaktifake adesif ing mburi film, saéngga bisa nyambung menyang kain.Asilé yaiku desain sing awet lan sregep sing ora retak, kupas, utawa luntur.Film vinyl transfer panas PVC asring digunakake ing industri sandhangan kanggo nggawe desain khusus ing sandhangan, tas, sepatu, topi, lan aksesoris.
Nanging ora dianjurake kanggo sandhangan bocah-bocah supaya ora kena infeksi utawa ingestion PVC dening bocah-bocah kanthi cara apa wae.
PU vinyl transfer panas: nggunakake bahan polyurethane.dirancang kanggo dekorasi sandhangan khusus bahan siap dipotong.HTV Heat Transfer Vinyl nawakake daya tahan sing apik, warna sing tahan suwe tanpa retak, sanajan wis dicuci bola-bali.Karakteristik: ramah lingkungan lan resik, tahan nyandhang dhuwur, macem-macem kekerasan, karakteristik pangolahan dhuwur, tahan banyu, tahan minyak, tahan jamur , kinerja regenerasi apik, lan kekuatan tensile super.

  • Strip Logo Dekorasi Film Transfer Panas (1)

    Film Transfer panas TPU: Iki digawe saka bahan elastis polyurethane (TPU), sing nduweni rasa alus, bisa digawe dowo, nduweni jangkoan dhuwur, lan nduweni efek sandblasted ing permukaan;100μm nglukis polyester tahan suhu dhuwur (PET) release materi ngisor, sawise suhu dhuwur stamping panas ora deform, cocok kanggo digital, huruf lan pola, gampang kanggo ngukir, Cut, lan fitur sampah ngurutake nggawe iku ngadeg metu.
    Film transfer panas silikon: bisa dipotong laser.Kanthi lem transfer panas ing sisih mburi, kita bisa ngetokake panas ing macem-macem kain kanthi resistensi cuci sing sampurna.Elastisitas gedhe lan efek anti-migrasi sing sampurna.

  • Strip Logo Dekorasi Film Transfer Panas (2)

    Tipe film transfer panas alternatif liyane yaiku SI-TPV, film huruf transfer panas Si-TPV yaiku jinis produk transfer panas silikon sing diprodhuksi nggunakake teknologi ramah lingkungan sing proses adesif lan ikatan panas khusus kanggo mesthekake yen produk ora delaminate. .
    Iki digawe saka elastomer basis silikon termoplastik sing divulkanisir kanthi dinamis, sing ndadekake banget awet lan fleksibel, amarga ramah lingkungan lan tahan akumulasi bledug.nalika langsung ditrapake ing macem-macem kain lan bahan.Film transfer panas Si-TPV nggawe gambar sing jelas kanthi sentuhan tekstur kaya sutra lan tahan noda, sing ora bakal luntur utawa retak saka wektu.tambahan, silikon panas transfer lettering bahan film anti banyu supaya padha ora bakal kena pengaruh dening udan utawa kringet.

Aplikasi

Apa sampeyan ana ing industri tekstil utawa permukaan lan sentuhan kreatif kanggo proyek apa wae.Film transfer panas Si-TPV minangka cara sing gampang lan murah kanggo nindakake.
Film Transfer Panas Si-TPV bisa digunakake ing kabeh kain lan bahan kanthi transfer panas sublimasi, ana efek ngluwihi printing layar tradisional, apa tekstur, rasa, warna, utawa rasa telung dimensi. Pencetakan layar tradisional ora bisa dibandhingake.kanthi sifat sing ora beracun lan hypoallergenic, dheweke uga aman kanggo digunakake ing produk sing kena kulit, dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis apa wae sing pengin nambah seni lan rasa estetis kanggo produk kasebut!
Film huruf transfer panas SI-TPV bisa dicithak kanthi desain rumit, nomer digital, teks, logo, gambar grafis unik, transfer pola sing dipersonalisasi, strip dekoratif, pita perekat dekoratif, lan liya-liyane. minangka , rasukan, sepatu, topi, tas (ransel, tas tangan, tas travel, tas bahu, tas pinggul, tas kosmetik, dompet & dompet), bagasi, tas kerja, sarung tangan, sabuk, sarung tangan, dolanan, aksesoris, produk olahraga outdoor, lan macem-macem aspek liyane.

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (4)

Bahan

Lumahing: 100% Si-TPV, gandum, Gamelan utawa pola adat, tactile elastisitas alus lan tunable.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Ora peeling

  • Gampang kanggo Cut lan suket
  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur
  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah
  • Daya tahan

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer utawa ora ana lenga pelumas.
  • 100% Non-beracun, bebas saka PVC, phthalates, BPA, ora mambu.
  • Ora ngemot DMF, phthalate, lan timbal.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.