Solusi Kulit Si-TPV
  • pexels-jeshootscom-13861 Solutions kanggo Otomotif
Prev
Sabanjure

Solusi kanggo Otomotif

describe:

Nyadari pengalaman interior anyar babagan visual mewah, sentuhan, ramah lingkungan, VOC ultra-rendah, karbon rendah, tahan noda, lan tahan lama sing ora bisa digayuh kanthi bahan tradisional.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Materi mobil modern ora mung kudu nyukupi kekuwatan lan panjaluk urip, nanging uga bisa nyukupi tuntutan kinerja, penampilan eksternal, kenyamanan, keamanan, rega, perlindungan lingkungan, hemat energi, lsp.
Nalika discharge saka materi molah malih saka bahan otomotif interior punika alesan paling langsung lan paling penting kanggo polusi lingkungan saka interior kendaraan.Kulit, minangka bahan komponen interior ing aplikasi otomotif, nduwe pengaruh sing signifikan ing tampilan, sensasi haptic, safety, mambu, lan perlindungan lingkungan kabeh kendaraan.

Kanggo njaga lingkungan mobil sing resik, sehat, ora ambune ora enak, pabrikan kabeh kendharaan lan bagean menehi perhatian luwih akeh kanggo ngembangake lan ngadopsi proses anyar sing ramah lingkungan, lan nyenengake bahan anyar kanthi teknologi anyar kanggo perlindungan ekologis lan lingkungan. kulit otomotif.Bahan lestari alternatif minangka salah sawijining faktor utama aplikasi otomotif dadi tren…

  • pro02

    Kulit Si-TPV saka SILIKE minangka bahan sing lestari, nduweni efek kulit asli sing unggul, Nyadari interior otomotif mewah anyar kanthi pengalaman unik kanthi visual lan tutul, sing ora perlu gumantung ing kekejeman kewan, lan permukaan sing kurang. tension saka kulit Si-TPV menehi resistance kanggo hidrolisis lan nolak reregetan uga, nyimpen ing reresik.pen lawang anyar kanggo alternatif sustainable kanggo PU, PVC, utawa kulit microfiber, mbantu kabèh kendaraan lan bagean efforts produk menyang ekonomi luwih bunder.

  • pro03

    Nambahake sifat antibakteri menyang bahan kulit vegan silikon Si-TPV ngidini pabrikan kabeh kendaraan lan bagean menehi keuntungan ekstra kanggo para pelanggan, dheweke ora kuwatir sawise nggunakake mobil sing suwe, bakal ana akeh bakteri lan virus sing isih ana. ing mobil saka kursi, gagang, setir, lan bagean liyane, kanggo mesthekake safety lan karesikan saka otomotif.ningkatake kualitas udara njero ruangan sing luwih sehat.

Aplikasi

Nyedhiyakake pilihan sing lestari kanggo akeh bagean interior mobil, wiwit saka modul kokpit, panel instrumen, setir, panel lawang, lan gagang menyang kursi mobil lan permukaan interior liyane, lsp.
Kulit vegan silikon Si-TPV ora duwe masalah adhesi utawa ikatan karo bahan liyane, gampang diikat karo bagean interior otomotif liyane.

  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)

Bahan

Lumahing: 100% Si-TPV, gandum kulit, alus utawa pola adat, tactile elastisitas alus lan tunable.

Werna: bisa disesuaikan karo syarat warna pelanggan macem-macem warna, warna sing dhuwur ora luntur.

Backing: polyester, rajutan, nonwoven, dirajut, utawa dening syarat customer.

  • Jembar: bisa disesuaikan
  • Ketebalan: bisa disesuaikan
  • Bobot: bisa disesuaikan

Manfaat Utama

  • Tampilan visual lan tactile mewah sing dhuwur
  • Sentuhan sing ramah kulit sing lembut
  • Thermotable lan resistance kadhemen
  • Tanpa retak utawa peeling
  • resistensi hidrolisis
  • Ketahanan abrasi
  • tahan goresan
  • VOC ultra-rendah
  • Resistance tuwa
  • Resistance noda
  • Gampang kanggo ngresiki
  • Elastisitas apik
  • Keluwesan warna
  • Antimikroba
  • Over-molding
  • stabilitas UV
  • non-toksik
  • anti banyu
  • Ramah lingkungan
  • Karbon rendah

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, ora ana plasticizer
  • Kepatuhan OEM VOC: 100% bebas PVC lan PU & BPA FREE, ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan bisa didaur ulang.