Solusi Si-TPV
  • pexels-victoria-rain-3315291 Kemajuan ing Ilmu Material: Inovasi Paling Anyar kanggo Solusi TPU & Selang Pancuran Fleksibel
Prev
Sabanjure

Kemajuan ing Ilmu Material: Inovasi Paling Anyar kanggo Solusi TPU & Selang Pancuran Fleksibel

describe:

Bukak Bahan kanggo Selang Batin lan Selang Pancuran Fleksibel.

Thermoplastic Polyurethane (TPU) minangka polimer serbaguna sing dikenal kanthi keluwesan, daya tahan, lan tahan kanggo abrasi lan bahan kimia.Ing aplikasi selang padusan fleksibel, selang padusan TPU minangka tambahan anyar ing pasar.Artikel iki nylidiki pembangunan paling anyar ing Techniques modifikasi TPU, Modifikasi iki njamin selang tetep kuwat lan tahan kanggo nyandhang lan luh liwat wektu, tanpa kinking utawa tangling.Ngluwihi modifikasi TPU, ing kene nemokake materi super alus sing ditargetake kanggo konektor selang pipa fleksibel ing sistem jedhing lan banyu, kanthi nilai aplikasi potensial sing gedhe.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Nalika nerangake showering, kita asring fokus ing showerhead dhewe, tekanan banyu, utawa kontrol suhu.Nanging, salah sawijining komponen penting sing asring ora dingerteni yaiku selang pancuran.hoses padusan fleksibel minangka komponen penting saka sistem padusan, padha duwe peran penting ing rutin siram saben dina, nyediakake keluwesan lan penak kanggo ngarahake aliran banyu sak showering sing nambah pengalaman showering sakabèhé.Selang kasebut kalebu selang njero lan lapisan njaba kanthi serat nilon ing tengah, loro-lorone digawe saka bahan khusus sing nyumbang kanggo keluwesan, daya tahan, lan kinerja.
Ayo goleki jagad selang padusan, njelajah fleksibilitas, fungsi, lan macem-macem keuntungan sing digawa menyang jedhing.

Bahan kanggo Selang Shower Fleksibel:

Lapisan njaba selang padusan fleksibel dirancang kanggo nglindhungi selang njero lan nyedhiyakake daya tahan lan keluwesan tambahan.Ing ngisor iki sawetara bahan sing umum digunakake kanggo lapisan njaba:

1.Stainless Steel: Stainless steel iku pilihan populer kanggo lapisan njaba hoses padusan fleksibel.Selang kepang baja tahan karat nawakake daya tahan sing luar biasa, tahan karat lan karat, lan kemampuan tekanan dhuwur.Jalinan baja tahan karat nambah kekuwatan lan perlindungan ing selang njero nalika njaga keluwesan.

2.PVC (Polyvinyl Chloride): PVC uga digunakake minangka bahan lapisan njaba kanggo hoses padusan fleksibel.Selang sing dilapisi PVC menehi perlindungan lan daya tahan tambahan, nyegah karat, karat, lan karusakan.Lapisan PVC nambah daya tarik estetis selang lan nyedhiyakake permukaan sing alus.

3. Kuningan Shower Selang:
Selang pancuran kuningan misuwur amarga awet lan kuwat.Dibangun saka bahan kuningan sing padhet, selang iki dibangun kanggo tahan panggunaan abot lan tahan korosi.Selang kuningan asring duwe finish nikel krom utawa disikat, nyedhiyakake sentuhan visual lan mewah ing area pancuran sampeyan.Pipa njero selang kuningan biasane dikuwatake kanggo nyegah kinking, njamin aliran banyu sing konsisten.

4.Plastik: Sawetara hoses padusan fleksibel fitur lapisan njaba digawe saka bahan plastik kayata polypropylene utawa nilon.Lapisan plastik iki menehi perlindungan tambahan marang karat, impact, lan nyandhang nalika njaga keluwesan.

Bahan kanggo Selang Inner:

Selang njero selang padusan sing fleksibel nduweni peran penting kanggo nemtokake keluwesan, kekuatan, lan tahan banyu lan tekanan.Ing ngisor iki sawetara bahan sing umum digunakake kanggo selang njero:

1.EPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer): karet EPDM minangka pilihan populer kanggo selang njero selang padusan fleksibel.Nawakake resistance banget kanggo panas, banyu, lan uap, nggawe cocok kanggo sistem padusan suhu dhuwur.Karet EPDM nyedhiyakake keluwesan, daya tahan, lan tahan kanggo retak utawa rusak saka wektu.

2.PEX (Cross-linked Polyethylene): PEX minangka bahan termoplastik sing dikenal kanthi keluwesan, daya tahan, lan tahan kanggo suhu lan tekanan sing dhuwur.Selang njero PEX umume digunakake ing aplikasi pipa, kalebu selang pancuran, amarga kinerja lan umur dawa sing apik banget.

3.PVC (Polyvinyl Chloride): PVC minangka bahan sing akeh digunakake kanggo selang selang padusan fleksibel.Selang utama PVC nyedhiyakake keluwesan, keterjangkauan, lan tahan korosi.Padha entheng lan gampang kanggo nangani, nggawe cocok kanggo padusan setups standar.

4.TPU (Thermoplastic Polyurethane elastomer): TPU dikenal kanthi bobot entheng, daya tahan, lan tahan kanggo nyandhang lan rusak.hoses padusan TPU minangka tambahan relatif anyar kanggo pasar, materi TPU menehi imbangan apik antarane rigidity lan keluwesan, mesthekake yen selang bisa gampang dipindhah lan diarahake tanpa kinking utawa tangling.Padha tahan kanggo retak, pecah, lan bocor, njamin umur luwih dawa dibandhingake karo bahan liyane.

Nalika TPU minangka bahan sing awet lan serbaguna, nanging ora kebal karo cacat potensial.Nanging, ana kedadeyan nalika nyetel kekerasan lan nambah elastisitas TPU bisa menehi keuntungan tambahan kanggo Selang Pancuran Fleksibel, lan aplikasi khusus liyane.

  • Kemajuan ing Ilmu Material (1)

    Modifikasi permukaan TPU penting banget kanggo ngembangake bahan sing bisa nggedhekake kinerja materi ing aplikasi tartamtu.Nanging pisanan, kita kudu ngerti Understanding TPU atose lan elastisitas, TPU atose nuduhake resistance materi kanggo indentation utawa deformasi ing meksa.Nilai kekerasan sing luwih dhuwur nuduhake materi sing luwih kaku, dene nilai sing luwih murah nuduhake keluwesan sing luwih gedhe.
    Elastisitas, ing tangan liyane, nuduhake kemampuan materi kanggo deform ing kaku lan bali menyang wangun asli sawise mbusak kaku.Elastisitas sing luwih dhuwur nuduhake keluwesan lan ketahanan sing luwih apik.
    Ing taun-taun pungkasan, penggabungan aditif silikon menyang formulasi TPU wis entuk perhatian kanggo entuk modifikasi sing dikarepake, nduweni peran penting kanggo ningkatake karakteristik pangolahan lan kualitas permukaan TPU, tanpa ngrugekake sifat akeh.
    Iki kedadeyan amarga molekul silikon lan kompatibilitas karo matriks TPU, tumindak minangka agen pelunak & pelumas ing struktur TPU, ngidini gerakan rantai luwih gampang lan nyuda gaya antarmolekul.sing nyebabake TPU elastisitas sing luwih alus lan luwih fleksibel kanthi nilai kekerasan sing suda.
    Kajaba iku, iku tumindak minangka bantuan Processing, ngurangi gesekan lan mbisakake aliran leleh Gamelan.Iki nggampangake pangolahan lan ekstrusi TPU sing luwih gampang, ngasilake produktivitas lan nyuda biaya manufaktur.

  • Kemajuan ing Ilmu Material (2)

    Saiki, miturut umpan balik pasar, Ing bidang aplikasi TPU, Genioplast Pellet 345 wis entuk pangenalan minangka aditif silikon sing terkenal ing TPU.Aditif anyar kasebut gampang digabung menyang TPU lan duwe efek sekunder sing ora dikarepake tinimbang produk silikon konvensional.Aditif silikon iki wis nambah sawetara aplikasi kanggo poliuretan termoplastik.Ana akeh panjaluk kanggo barang konsumen, otomotif, piranti medis, pipa & selang banyu, peralatan olahraga, alat genggaman, lan sektor liyane kanggo bagean TPU cetakan sing duwe rasa nyaman sing nyenengake lan tetep katon nalika digunakake kanthi suwe.
    Ing kene, aditif silikon Si-TPV Silike nawakake kinerja sing padha, kanthi rega sing cukup.
    Kabeh tes wis nuduhake yen Si-TPV minangka alternatif aditif silikon sing sregep aman, lan ramah lingkungan ing aplikasi TPU lan polimer, iku inisiatif migunani kanggo nyoba!
    Amarga aditif adhedhasar silikon iki entuk lancar lumahing jangka panjang lan perasaan sentuhan tangan sing apik, nyuda tandha aliran lan kekasaran permukaan, nambah resistensi goresan lan abrasi.nyuda atose tanpa efek negatif ing mechanical, resistance luwih-tuwa, resistance kuning, resistance noda, utawa visual saka efek matt lumahing, Iki ndadékaké kanggo mréntahaké estetis meningkat saka komponen TPU utawa produk rampung.
    Elastomer termoplastik SILIKE Si-TPV Series yaiku elastomer basis silikon termoplastik vulkanisasi dinamis digawe kanthi teknologi khusus sing kompatibel kanggo mbantu karet silikon disebarake ing TPO kanthi rata minangka partikel 2 ~ 3 mikron ing mikroskop.Bahan-bahan unik kasebut nggabungake kekuwatan, kateguhan, lan tahan abrasi saka elastomer termoplastik apa wae kanthi sifat silikon sing dikarepake: alus, rasa sutra, sinar UV, lan tahan kimia sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh ing proses manufaktur tradisional.

Aplikasi

Si-TPV minangka modifier aditif berbasis silikon sing inovatif, bisa ditambah karo macem-macem elastomer, kayata TPE, TPU, lan liya-liyane kanggo nyuda kekerasan, lan nambah keluwesan, elastisitas, lan daya tahan plastik kasebut.
Nalika sorotan produk plastik sing digawe saka campuran TPU lan aditif Si-TPV yaiku lumahing alus silky kanthi rasa garing.Iki persis jinis permukaan sing dikarepake pangguna pungkasan babagan produk sing asring didemek utawa dipakai.Kanthi fitur kasebut, wis nambah sawetara aplikasi.
Salajengipun, yen sampeyan pengin nggawe selang sing luwih apik ing babagan keluwesan, resistensi rolling, lan kelestarian utawa sing nambah estetika jedhing, selang sing dikuatake Si-TPV minangka pilihan sing luwih apik.
Selang sirah padusan digawe saka inti inti bahan SI-TPV sing ramah kulit sing alus kanggo daya tahan, tekanan dhuwur, lan tahan suhu, lan tahan kimia, entheng, fleksibel, lan ora ana kusut, njamin kinerja tahan lama lan pengalaman mandi sing nyaman. .
Si-TPV anti banyu lan sifat sing gampang diresiki nambah daya tarik.

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)

Si-TPV Minangka Modifer & Selang Guide

Modifikasi lumahing tujuane kanggo ngatur karakteristik permukaan bahan TPU kanggo aplikasi tartamtu tanpa ngrugekake sifat akeh.

Si-TPV seri nduweni ciri saka long-term kulit-loropaken alus tutul, apik noda resistance, ora plasticizer lan softener ditambahake, lan ora udan sawise long-term nggunakake, utamané cocok digunakake kanggo silky penake aran elastomer termoplastik preparation.

Pilihan bahan kanggo selang njero lan selang padusan fleksibel iku wigati kanggo nemtokake kinerja, daya tahan, lan keluwesan selang padusan.Elastomer termoplastik Si-TPV minangka elastomer termoplastik Si-TPV yaiku elastomer sing ora ambune ora enak, bebas plastik kanthi gampang diikat menyang PC, ABS, PC / ABS, TPU, PA6, lan substrat polar sing padha, minangka bahan super alus sing ditargetake kanggo konektor selang pipa fleksibel. ing jedhing lan sistem banyu, gedhe potensial Nilai aplikasi.

Si-TPV Minangka Modifer Si-TPV Minangka Modifer2

Manfaat Utama

  • Ing TPU
  • 1. nyuda atose
  • 2. Haptics banget, tutul silky garing, ora blooming sawise nggunakake long-term
  • 3. Nyedhiyani produk TPU pungkasan kanthi permukaan efek matt
  • 4. Ngluwihi umur produk TPU

 

  • Ing HOSES
  • 1. Kink-bukti, kink-dilindungi lan watertight
  • 2. Abrasion resistance, Scratch-tahan, lan awet
  • 3. Lumahing Gamelan, lan kulit-loropaken, sheathed ing jaket plastik
  • 4. Banget meksa-tahan lan njamin kekuatan tensile;
  • 5. Aman lan gampang kanggo ngresiki

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan