Solusi Si-TPV
  • Bahan Alternatif Lembut Sustainable Aman kanggo Dolanan Bahan Alternatif Lembut Sustainable Aman kanggo Dolanan
Prev
Sabanjure

Bahan Alternatif Lembut sing Aman kanggo Dolanan

describe:

Dibandhingake PVC, TPU paling alus, lan TPE, Si-TPV ora ngandhut plasticizers utawa softening lenga.Silicone Elastomer Produsen padhang solusi kanggo sampeyan!estetika, kulit-loropaken, lingkungan, tutul alus liwat-nyetak, colorability ing Toys lan produk konsumen.Aja ngemot zat sing mbebayani nalika menehi daya tahan sing luwih tahan kanggo abrasi lan noda.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Pilihan bahan minangka tahap penting ing pangembangan produk dolanan lan dolanan pet lan ngrampungake macem-macem masalah sing ana ing proses desain.Tekstur, permukaan, lan werna langsung mengaruhi tayangan sing sampeyan duwe produk, lan ciri-ciri kasebut ing bahan sing asline langsung disambungake karo kenyamanan penanganan.

Antarane bahan sing paling akeh digunakake kanggo nggawe dolanan lan produk konsumen liyane yaiku kayu, polimer (polietilena, polipropilena, ABS, EVA, nilon), serat (katun, poliester, karton), lan liya-liyane ...
yen ditindakake salah, bisa mbebayani kanggo lingkungan lan pangguna.

Ing taun-taun pungkasan, industri dolanan wis ngalami owah-owahan utama ing tren.Kanthi perkembangan teknologi, dolanan dadi tambah interaktif lan pendidikan.

Nggarap produk sing dituju kanggo bocah-bocah mbutuhake ati-ati lan pangerten babagan carane nggunakake obyek sing saya tambah elektronik lan rumit iki, ing ngendi sawetara simulasi realisme lan interaksi.Bahan-bahan sing digunakake ing kana kudu menehi keamanan lan menehi perasaan sing nyenengake, ing ngendi bocah kasebut rumangsa cedhak lan wong diwasa rumangsa tentrem yen dheweke bisa muter tanpa wedi yen ana kacilakan.Kabeh faktor kasebut kudu dipikirake dening desainer sadurunge produk kasebut menyang pasar, supaya ora ngidini interaksi sing salah lan agresif antarane produk lan pangguna pungkasan, lan luwih cocog karo pangarepan konsumen.

Kajaba iku, industri pet wis akeh pirang-pirang taun, Minangka pemilik pet, kajaba ing pasar dolanan pet, bahan sing aman lan lestari sing ora ngemot bahan sing mbebayani nalika menehi daya tahan lan estetika…

  • Sustainable-lan-Inovatif-21

    Dadi, kepiye carane ngasilake Dolanan sing berkualitas sing cocog karo panjaluk konsumen?
    nalika ngrancang bagean kanggo dolanan lan produk konsumen liyane, salah sawijining wilayah sing mbutuhake inovasi yaiku desain visual lan taktil ergonomis, ana sawetara pertimbangan tambahan sing kudu digatekake ngluwihi mung estetika lan daya tahan, yaiku, safety kulit. lan syarat keramahan lingkungan uga kudu ditindakake.Kanggo ngatasi tantangan iki, akeh pabrikan dolanan wiwit nggunakake elastomer termoplastik fleksibel sajrone proses cetakan amarga menehi kelembutan sing apik nalika isih njaga sifat fisik sing apik kayata tahan abrasi lan kekuatan luh.
    Wiwit over-molding nawakake akeh kaluwihan kanggo produsen dolanan lan produk konsumen sing pengin nambah nilai produk.Iki ngidini kanggo gabungke macem-macem bahan dadi siji bagean nalika nggawe permukaan sing mulus tanpa lapisan utawa pinggir sing katon.Iki bisa digunakake kanggo nggawe wangun rumit sing bakal angel utawa ora mungkin nggunakake teknik manufaktur tradisional kayata cetakan injeksi.Salajengipun, uga bisa nyedhiyakake estetika sing luwih apik kanthi ngidini warna sing luwih kandel ing kabeh produk tanpa ngorbanake integritas struktural.

  • pro038

    Minangka novel materi over-ngcetak fleksibel, materi alus kulit-loropaken kanggo kursi safety anak, Si-TPVs nggabungake keuntungan saka matriks TPU lan domain buyar saka karet silikon vulcanized.Iki nduweni pangolahan sing gampang, abrasi sing luwih apik, lan tahan noda, bebarengan karo rasa sutra, sentuhan alus, aman, ramah lingkungan, daur ulang, lan ikatan banget karo PA, PP, PC, lan ABS… TPU alus, lan TPE, Si-TPV ora ngandhut plasticizer utawa lenga softening.
    Dheweke tundhuk karo standar sing ketat babagan kesehatan & safety.
    Kajaba iku, padha uga ngidini werna-werna sregep ing saben bagean - kabeh faktor sing mbantu nyetel dolanan dhuwur ing jaman saiki tinimbang sing diprodhuksi taun kepungkur!

Aplikasi

Solusi sing padhang kanggo sampeyan!estetika, kulit-loropaken, lingkungan, tutul alus liwat-nyetak, colorability ing Toys lan produk konsumen.Aja ngemot zat sing mbebayani nalika menehi daya tahan sing luwih tahan kanggo abrasi lan noda.
Bahan sing dicetak sing alus kasebut nyedhiyakake pilihan sing tetep kanggo dolanan lan produk konsumen sing akeh.sing bisa kanggo aplikasi ing piranti kayata dolanan anak, dolanan diwasa, dolanan pet, TPU Pets Belt, TPU Toys Belt, TPU Coated Webbing For Dog Collar, TPU Coated Webbing For Dog Leash.

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (6)
  • Aplikasi (7)

Overmolding Guide

Rekomendasi overmolding

Bahan Substrat

Kelas Overmold

Khas

Aplikasi

Polipropilena (PP)

Si-TPV 2150 Series

Genggeman Olahraga, Ngalahake Wektu luang, Kenop Piranti sing Bisa Dipakani Perawatan Pribadi- Sikat Gigi, Pisau Cukur, Pulpen, Gagang Alat Daya & Tangan, Genggeman, Roda Kastor, Dolanan

Polyethylene (PE)

Seri Si-TPV3420

Gym Gear, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Kemasan Kosmetik

Polikarbonat (PC)

Seri Si-TPV3100

Barang Olah Raga, Gelang Genggam, Elektronik Genggam, Omah Peralatan Bisnis, Piranti Perawatan Kesehatan, Piranti Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)

Seri Si-TPV2250

Peralatan Olahraga & Rekreasi, Piranti sing Bisa Dipakani, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop

PC/ABS

Seri Si-TPV3525

Perlengkapan Olahraga, Perlengkapan Luar Ruangan, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop, Alat Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Standard lan dipunéwahi Nylon 6, Nylon 6/6, Nylon 6,6,6 PA

Seri Si-TPV3520

Barang Kebugaran, Perlengkapan Pelindung, Peralatan Trekking Luar Ruangan, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Perangkat Keras, Piranti Rumput lan Taman, Alat Daya

Syarat Bond

SILIKE Si-TPVs Overmolding bisa tundhuk karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.cocok kanggo ngecor insert lan utawa macem-macem materi ngecor.Multiple material molding dikenal minangka Multi-shot injection molding, Two-Shot Molding, utawa 2K molding.

SI-TPV nduweni adhesi sing apik kanggo macem-macem termoplastik, saka polipropilena lan polietilena nganti kabeh jinis plastik rekayasa.

Nalika milih Si-TPV kanggo aplikasi over-molding, jinis substrat kudu dianggep.Ora kabeh Si-TPV bakal ikatan karo kabeh jinis substrat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Si-TPVs over-molding khusus lan bahan substrat sing cocog, hubungi kita.

hubungi kitaliyane

Manfaat Utama

  • 01
    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

  • 02
    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

  • 03
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 04
    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

  • 05
    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

    Werna sing apik banget nyukupi kebutuhan kanggo nambah warna.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi tanpa pelarut canggih, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak,BPA free,lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.