Solusi Si-TPV
  • Status Teknologi Industri Produk Ibu lan Bayi lan Tren Status lan Tren Teknologi Industri Produk Ibu lan Bayi
Prev
Sabanjure

Status lan Tren Teknologi Industri Produk Ibu lan Bayi

describe:

Alternatif sing ramah lingkungan kanggo PVC & silikon utawa plastik tradisional - seri Si-TPV, sing ngidini manufaktur nggawe produk unik, sing visual narik kawigaten, estetis, nyaman, ergonomis, lan werna padhang, amarga tanpa migrasi, duwe lumahing non-stickiness, dadi luwih tahan kanggo bakteri, rereget, lan rereged liyane saka bahan liyane, Iki ndadekake solusi novel kanggo ibu lan bayi produk anak.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Pasar kanggo Ibu lan Bayi bakal fluktuasi kanthi owah-owahan ing populasi pasar.Kanthi terus-terusan ningkatake standar urip, konsumen ora mung fokus ing rega lan kualitas produk.
Generasi anyar saka tuwane uga mbayar manungsa waé liyane cenderung kanggo milih bathi bayi karo komponen kimia kurang, uga kain organik lan tekstil, utamané kanggo tuwane karo bayi karo alergi kulit, sensitif, utawa gatel.padha cumadhang kanggo nglampahi dhuwit liyane kanggo bayi dipakani Penyetor aman.
Saiki, produk sing paling laris kanggo bayi lan bocah cilik yaiku produk sing regane dhuwur kayata kursi safety bocah, stroller bayi, lan kursi goyang panganan sing nyenengake.

Mangkono, tren pasar produk maternity Global lan anak.

Bakal luwih akeh produk sing nandheske "luwih aman", "luwih nyaman" lan "luwih sehat", lan desain estetis tampilan uga bakal dadi perhatian liyane.

Teknologi, intelijen, Personalisasi, lan diferensiasi bakal dadi tren penting ing pangembangan merek ibu lan bayi.

Kangge, karo wong njupuk liyane manungsa waé kanggo pangayoman lingkungan lan konsumsi ijo, syarat luwih kanggo pangayoman lingkungan wis sijine nerusake kanggo wanita lan Enterprises Baby Children.
Merek utawa pabrikan ibu lan anak bisa nggambarake konsep pembangunan sing lestari kanthi nggunakake bahan sing ramah lingkungan lan promosi produksi lan gaya urip ijo karbon rendah, kanggo kesehatan saben konsumen lan tanggung jawab kabeh masyarakat.

  • pro02

    Si-TPV minangka bahan elastomer sing serbaguna, Ora beracun, hypoallergenic, lan bebas saka BPA, phthalates, lan bahan kimia mbebayani liyane.Iku alternatif aman kanggo plastik tradisional lan bahan karet.
    Wiwit Iku nggabungake kekuatan, kateguhan, lan resistance abrasion saka sembarang elastomer termoplastik karo sifat seng di pengeni saka silikon: softness, silky aran, cahya UV, lan resistance kimia kang bisa nyetak menyang sembarang wangun dikarepake, lan daur ulang lan digunakake maneh ing proses Manufaktur tradisional.Uga nduweni stabilitas termal sing apik banget, tegese bisa tahan suhu sing ekstrem tanpa kelangan wujud utawa sifate.Iki ndadekake pilihan becik kanggo produk sing bakal kapapar suhu dhuwur.

  • pro02

    materi iki nduweni softness dhuwur, kekuatan luh apik, tuwa apik lan resistance abrasion, lan wis fastness werna apik, bisa dadi loro-werna utawa multi-werna injeksi ngecor, pilihanipun werna, ora mung wis resilience apik lan pangayoman lingkungan, nanging uga wis apik. anti-alergi lan tutul kulit-loropaken, bisa digunakake digunakake ing produksi macem-macem jinis produk ibu lan anak.Awak ibu lan anak kanggo nyedhiyani pangayoman alus lan aman, lan menakake langkah Processing, kanggo ibu lan Produsèn produk bayi, nemen nambah efficiency Processing, èfèktif nyuda biaya sakabèhé, iku materi apik ora kanggo kantun.

Aplikasi

Alternatif sing ramah lingkungan kanggo PVC & silikon utawa plastik tradisional - seri SILIKE Si-TPV, minangka bahan mentah sing nyaman kanggo kulit, bisa langsung ngasilake macem-macem aplikasi produk ibu lan bayi.Potongan-potongan iki asring diwarnai kanthi warna sing cerah utawa duwe desain sing nyenengake Utamane, SILIKE Si-TPV uga bisa dadi bahan cetakan sing alus, kanthi adhering banget karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.Bisa nyedhiyani tutul alus lan lumahing genggeman non-slip kanggo fitur produk apik utawa kinerja, Sampeyan uga bisa digunakake minangka insulator panas, geter, utawa listrik.
Panggunaan ing produk ibu-lan-bayi mesthekake yen bayi-bayi tetep aman nalika isih nyedhiyakake barang-barang berkualitas sing bakal tahan liwat macem-macem panggunaan tanpa rusak utawa rapuh saka wektu.
Si-TPV kalebu macem-macem produk, bisa kanggo aplikasi kalebu gagang adus bayi, nubs anti-slip ing kursi jamban bocah, crib, stroller, kursi mobil, kursi dhuwur, playpens, rattles, dolanan bath utawa dolanan grip. , Tikar Play sing ora Beracun kanggo Bayi, sendok panganan pinggir alus, sandhangan, alas kaki lan barang-barang liyane sing dienggo bayi lan bocah-bocah, Uga pompa susu sing bisa dipakai, bantalan nyusoni, sabuk ibu, ikat pinggang, sabuk postpartum, aksesoris, lan liyane sing dirancang khusus kanggo ibu-to-be utawa ibu anyar.

  • Aplikasi (9)
  • Aplikasi-55
  • Aplikasi-64
  • Aplikasi (7)
  • Aplikasi (4)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (8)

Overmolding Guide

Rekomendasi overmolding

Bahan Substrat

Kelas Overmold

Khas

Aplikasi

Polipropilena (PP)

Si-TPV 2150 Series

Genggeman Olahraga, Ngalahake Wektu luang, Kenop Piranti sing Bisa Dipakani Perawatan Pribadi- Sikat Gigi, Pisau Cukur, Pulpen, Gagang Alat Daya & Tangan, Genggeman, Roda Kastor, Dolanan

Polyethylene (PE)

Seri Si-TPV3420

Gym Gear, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Kemasan Kosmetik

Polikarbonat (PC)

Seri Si-TPV3100

Barang Olah Raga, Gelang Genggam, Elektronik Genggam, Omah Peralatan Bisnis, Piranti Perawatan Kesehatan, Piranti Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)

Seri Si-TPV2250

Peralatan Olahraga & Rekreasi, Piranti sing Bisa Dipakani, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop

PC/ABS

Seri Si-TPV3525

Perlengkapan Olahraga, Perlengkapan Luar Ruangan, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop, Alat Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Standard lan dipunéwahi Nylon 6, Nylon 6/6, Nylon 6,6,6 PA

Seri Si-TPV3520

Barang Kebugaran, Perlengkapan Pelindung, Peralatan Trekking Luar Ruangan, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Perangkat Keras, Piranti Rumput lan Taman, Alat Daya

Syarat Bond

SILIKE Si-TPVs Overmolding bisa tundhuk karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.cocok kanggo ngecor insert lan utawa macem-macem materi ngecor.Multiple material molding dikenal minangka Multi-shot injection molding, Two-Shot Molding, utawa 2K molding.

SI-TPV nduweni adhesi sing apik kanggo macem-macem termoplastik, saka polipropilena lan polietilena nganti kabeh jinis plastik rekayasa.

Nalika milih Si-TPV kanggo aplikasi over-molding, jinis substrat kudu dianggep.Ora kabeh Si-TPV bakal ikatan karo kabeh jinis substrat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Si-TPVs over-molding khusus lan bahan substrat sing cocog, hubungi kita.

hubungi kitaliyane

Manfaat Utama

  • 01
    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

  • 02
    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

  • 03
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 04
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 05
    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, tanpa minyak pelunak, bebas BPA, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan.