Solusi Si-TPV
  • Power & Hand Tools Si-TPV power tools nangani materi kanggo ergonomis apik
Prev
Sabanjure

Piranti daya Si-TPV nangani materi kanggo ergonomis sing luwih apik

describe:

Nalika nggunakake Si-TPV desain lan pangembangan gagang kanggo piranti powered lan non-powered lan produk genggam, ora mung katon mung nambah estetis saka piranti, nambah werna utawa tekstur kontras.Utamane, fungsi entheng Si-TPV overmolding uga ningkatake ergonomis, mateni geter, lan nambah genggeman lan rasa piranti.

emailNgirim EMAIL kanggo kita
  • Detail Produk
  • Tag produk

Piranti listrik diadopsi banget dening industri kayata konstruksi, aerospace dandan omah, industri otomotif, galangan kapal, lan energi.Pemilik omah uga digunakake kanggo macem-macem aplikasi omah.

Ing umum karo akeh produk, perusahaan manufaktur alat listrik ngadhepi tantangan kanggo ngrancang alat sing cocog karo kabutuhan operator.Penyalahgunaan piranti portabel sing nganggo listrik bisa nyebabake akeh ciloko sing fatal lan lara.Kanthi pangembangan alat tanpa kabel, tambahan unsur baterei ing piranti listrik nambah bobot alat kasebut.Sajrone manipulasi alat kanthi tangan, kayata push, narik, twisting, lan liya-liyane, pangguna kudu nggunakake gaya grasping tartamtu kanggo manipulasi sing aman.Beban mekanik kanthi iki langsung ditransfer menyang tangan lan jaringan, ing ngendi saben subyek ngetrapake kekuwatan genggeman sing disenengi.

Kanggo ngatasi tantangan sing gegandhengan karo desain kasebut, produsen kudu luwih fokus ing desain ergonomis lan kenyamanan pangguna.Piranti daya sing dirancang kanthi ergonomis nyedhiyakake kenyamanan lan kontrol sing luwih apik kanggo operator, supaya karya bisa rampung kanthi gampang lan ora kesel.Piranti kasebut uga nyegah lan nyuda masalah kesehatan sing ana gandhengane utawa disebabake nggunakake alat listrik tartamtu.Kajaba iku, fitur kayata nyuda geter lan grip non-slip, alat imbangan kanggo mesin sing luwih abot, omah sing entheng, lan gagang ekstra mbantu ningkatake kenyamanan lan efisiensi pangguna nalika nggunakake alat listrik.

Amarga produktivitas lan efisiensi wis ana hubungane banget karo tingkat kenyamanan / rasa ora nyaman, para desainer alat listrik lan produk kudu ngoptimalake interaksi manungsa / produk saka segi kenyamanan.Iki bisa ditindakake utamane kanthi nambah fungsi alat lan produk lan uga kanthi nambah interaksi fisik antarane produk lan pangguna.Interaksi fisik bisa ditingkatake kanthi ukuran lan wujud permukaan sing nggegirisi lan uga bahan sing digunakake, amarga wis ditampilake korélasi gedhe antarane sifat mekanik bahan sing digunakake lan respon psikofisik subyektif pangguna, Sawetara Asil uga suggest materi nangani duwe pengaruh luwih ing HFS comfort saka ukuran nangani lan wangun.

  • Piranti daya Si-TPV nangani materi kanggo ergonomis sing luwih apik (2)

    SILIKE ngembangake macem-macem elastomer Si-TPV minangka bahan serbaguna sing nduweni sifat karet silikon lan elastomer termoplastik, Iku entheng, awet, lan tahan kanggo nyandhang lan luh, dadi pilihan becik kanggo akeh aplikasi.kanggo ngladeni peralatan olah raga lan luang, perawatan pribadi, alat listrik & tangan, pekarangan lan alat kebon, dolanan, kacamata, kemasan kosmetik, piranti kesehatan, piranti sing bisa dipakai kanthi cerdas, elektronik portabel, elektronik genggam, rumah tangga, lan pasar peralatan liyane, kanthi pasar sing dawa. - Rasa sentuhan alus sing nyaman, lan tahan noda, gelar kasebut nyukupi kabutuhan khusus aplikasi kanggo teknologi estetika, safety, antimikroba lan grippy, tahan banget kanggo bahan kimia.
    Nanging, Over-molding minangka solusi sing apik, utamane ing piranti alat listrik - minangka produk sing gampang digunakake lan tahan benturan, lecet, reaksi kimia, lan owah-owahan suhu lan kelembapan, kanthi sampurna nyukupi kabutuhan penting kanggo panggunaan genggam. .Kajaba iku, Over-molding ngidini produsen nggawe produk Ergonomis sing kuwat, awet, fleksibel, lan entheng.Proses iki nyakup gabungan loro utawa luwih bahan kanggo nggawe produk tunggal.dibandhingake karo cara tradisional nggabungake rong bagean bebarengan.manufaktur bisa nyuda biaya sing ana gandhengane karo produksi lan perakitan.Kajaba iku, bisa digunakake kanggo nggawe produk kanthi bentuk lan desain sing unik.

  • Piranti daya Si-TPV nangani materi kanggo ergonomis sing luwih apik (1)

    Minangka bahan overmolding, Si-TPV bisa ikatan karo substrat sing tahan lingkungan panggunaan pungkasan.Bisa menehi koyo alus lan / utawa lumahing genggeman non-slip kanggo fitur produk apik utawa kinerja.
    Nalika nggunakake SI-TPV desain lan pangembangan gagang kanggo piranti powered lan non-powered lan produk genggam, ora mung katon mung nambah estetis saka piranti, nambah werna utawa tekstur kontras.Utamane, fungsi entheng SI-TPV overmolding uga nambah ergonomis, mateni geter, lan nambah genggeman lan rasa piranti.Iki tegese rating comfort uga tambah dibandhingake karo bahan antarmuka gagang kaku kayata plastik.Uga kanggo menehi pangayoman tambahan saka nyandhang lan luh kang ndadekake solusi becik kanggo piranti daya sing kudu tahan nggunakake abot lan penyalahgunaan ing macem-macem lingkungan.Materi Si-TPV uga nduweni resistensi banget kanggo lenga lan pelumas sing mbantu supaya alat tetep resik lan bisa digunakake kanthi bener.
    Kajaba iku, Si-TPV luwih larang tinimbang bahan tradisional, saéngga produsen bisa ngasilake luwih akeh produk ing wektu sing luwih sithik.Iki minangka pilihan sing menarik kanggo nggawe produk khusus sing nyukupi kabutuhan tartamtu nalika isih menehi kinerja sing unggul ing macem-macem aplikasi.

Aplikasi

Si-TPV materi alus liwat-nyetak minangka cara inovatif kanggo manufaktur sing gawé tangan lan alat daya, padha mbutuhake ergonomics unik uga safety lan kekiatan, aplikasi produk utama kalebu tangan lan daya-alat grip nangani kayata piranti daya tanpa kabel, penggerek. , palu dill & impact driver, ekstraksi lan koleksi bledug, gilingan, lan logam, palu, alat ukur lan tata letak, oscillating multi-alat lan gergaji...

  • Aplikasi (1)
  • Aplikasi (3)
  • Aplikasi (5)
  • Aplikasi (2)
  • Aplikasi (4)

Overmolding Guide

Rekomendasi overmolding

Bahan Substrat

Kelas Overmold

Khas

Aplikasi

Polipropilena (PP)

Si-TPV 2150 Series

Genggeman Olahraga, Ngalahake Wektu luang, Kenop Piranti sing Bisa Dipakani Perawatan Pribadi- Sikat Gigi, Pisau Cukur, Pulpen, Gagang Alat Daya & Tangan, Genggeman, Roda Kastor, Dolanan

Polyethylene (PE)

Seri Si-TPV3420

Gym Gear, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Kemasan Kosmetik

Polikarbonat (PC)

Seri Si-TPV3100

Barang Olah Raga, Gelang Genggam, Elektronik Genggam, Omah Peralatan Bisnis, Piranti Perawatan Kesehatan, Piranti Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)

Seri Si-TPV2250

Peralatan Olahraga & Rekreasi, Piranti sing Bisa Dipakani, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop

PC/ABS

Seri Si-TPV3525

Perlengkapan Olahraga, Perlengkapan Luar Ruangan, Peralatan Rumah Tangga, Dolanan, Elektronik Portabel, Grip, Gagang, Kenop, Alat Tangan lan Daya, Telekomunikasi lan Mesin Bisnis

Standard lan dipunéwahi Nylon 6, Nylon 6/6, Nylon 6,6,6 PA

Seri Si-TPV3520

Barang Kebugaran, Perlengkapan Pelindung, Peralatan Trekking Luar Ruangan, Kacamata, Gagang Sikat Gigi, Perangkat Keras, Piranti Rumput lan Taman, Alat Daya

Syarat Bond

SILIKE Si-TPVs Overmolding bisa tundhuk karo bahan liyane liwat cetakan injeksi.cocok kanggo ngecor insert lan utawa macem-macem materi ngecor.Multiple material molding dikenal minangka Multi-shot injection molding, Two-Shot Molding, utawa 2K molding.

SI-TPV nduweni adhesi sing apik kanggo macem-macem termoplastik, saka polipropilena lan polietilena nganti kabeh jinis plastik rekayasa.

Nalika milih Si-TPV kanggo aplikasi over-molding, jinis substrat kudu dianggep.Ora kabeh Si-TPV bakal ikatan karo kabeh jinis substrat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Si-TPVs over-molding khusus lan bahan substrat sing cocog, hubungi kita.

hubungi kitaliyane

Manfaat Utama

  • 01
    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

    Tutul comfort ramah kulit alus jangka panjang ora mbutuhake proses tambahan utawa langkah-langkah lapisan.

  • 02
    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

    Noda-tahan, tahan kanggo bledug akumulasi, tahan marang kringet lan sebum, nahan daya tarik estetis.

  • 03
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 04
    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

    Lumahing luwih tahan gores & tahan abrasi, anti banyu, tahan cuaca, sinar UV, lan bahan kimia.

  • 05
    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

    Si-TPV nggawe ikatan sing unggul karo substrate, ora gampang dicopot.

Ketahanan Ketahanan

  • Teknologi canggih tanpa pelarut, tanpa plasticizer, ora ana lenga pelunak, lan ora ana ambune.
  • Proteksi lingkungan lan daur ulang.
  • Kasedhiya ing formulasi sing cocog karo peraturan