warta_gambar

Ningkatake Kinerja EVA Foam kanthi Modifier Si-TPV kanggo Solusi Sustainable, Kinerja Tinggi

墨绿色优雅ins营业微信朋友圈

Pangertosan Bahan Busa EVA

Busa Etilena Vinyl Asetat (EVA) minangka kopolimer saka etilena lan vinil asetat, dirayakake amarga elastisitas, entheng, lan daya tahan sing apik banget.Busa sel tertutup iki diprodhuksi liwat polimerisasi, ngasilake bahan sing alus nalika disentuh, bisa nyerep kejut lan nyedhiyakake bantalan sing luar biasa.Busa EVA nemokake aplikasi ing macem-macem industri.

Aplikasi EVA Foam

Kemampuan adaptasi busa EVA lan sifat sing nyengsemake nggawe bahan kasebut kanggo macem-macem aplikasi:

Footwear: Digunakake ing midsoles lan insoles kanggo bantalan lan dhukungan.

Peralatan Olahraga: Nyedhiyakake nyerep kejut lan kepenak ing piranti pelindung lan tikar.

Otomotif: Digunakake kanggo insulasi, gasket, lan bantalan.

Kesehatan: Integral ing orthotics, prosthetics, lan bantalan medis.

Packaging: Nawakake pangayoman kanggo item alus.

Dolanan lan Kerajinan: Aman, warni, lan fleksibel kanggo macem-macem panggunaan.

Sanajan kaluwihan sing ana, panjaluk industri sing terus berkembang mbutuhake paningkatan sifat busa EVA.Iki ngendimodifierskanggo EVA foaming teka menyang muter, Ngapikake kinerja, kualitas, lan Processing, mangkono mbukak kemungkinan anyar.

lll
企业微信截图_17141157149414
skhfdsjj

Jinis sakaModifiers kanggo EVA Foaming

1. Agen Cross-Linking: Iki nambah stabilitas termal lan sifat mekanik saka busa EVA kanthi promosi cross-linking ing matriks polimer, nambah daya tahan lan daya tahan kanggo aplikasi sing nuntut.

2. Agen Blowing: Digunakake kanggo nggawe struktur seluler ing busa EVA, modifier iki ngontrol ukuran lan keseragaman sel, nyebabake Kapadhetan busa lan sifat mekanik.

3. Pengisi: Aditif kaya silika, kalsium karbonat, utawa lempung nambah kekerasan, kekuatan tarik, lan sifat termal nalika ngurangi biaya materi kanthi ngganti sebagian resin EVA.

4. Plasticizers: Tambah keluwesan lan softness, utamané migunani ing aplikasi mbutuhake pliability dhuwur lan comfort.

5. Stabilizers: Ngapikake resistance UV lan dhowo umure, nggawe EVA umpluk luwih cocok kanggo aplikasi ruangan.

6. Pewarna lan Aditif: Nyedhiyakake warna utawa sifat fungsional tartamtu kayata retardancy nyala utawa efek antimikroba menyang busa EVA.

fddsf

InovatifSilicone Modifier Kanggo EVA Foaming: SILIKE Si-TPV

Salah sawijining kemajuan paling inovatif ing EVA foaming yaiku introduksi inovatifsilikon modifier, Si-TPV(Elastomer Termoplastik Berbasis Silikon).Si-TPV yaiku aelastomer basis silikon termoplastik vulcanized dinamissing digawe dening teknologi kompatibel khusus kanggo bantuan karet silikon buyar ing EVA roto-roto minangka 2 ~ 3 micron partikel ing mikroskop.Bahan-bahan unik kasebut nggabungake kekuwatan, kateguhan lan tahan abrasi saka elastomer termoplastik apa wae kanthi sifat silikon sing dikarepake: kelembutan, rasa sutra, cahya UV lan tahan bahan kimia sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh ing proses manufaktur tradisional.

Kombinasi unik iki menehi akeh kaluwihan, utamane nalika digunakake minangka modifier ing busa EVA.

1cde20e6b30602004cd76f5ef2e86434

Keuntungan Nggunakake Si-TPV ing EVA Foaming

kkk

1. Meningkat Comfort lan Performance: The unggul keluwesan lan kekiatan sakaSi-TPV-umpluk EVA diowahi nerjemahake kanggo nambah comfort lan kinerja ing produk kayata Footwear lan peralatan olahraga.

2. Elastisitas sing luwih apik:Si-TPVNgartekno nambah elastisitas bahan umpluk EVA, nggawe wong luwih gampang adaptasi lan tahan banting.

3. Saturasi Warna sing luwih apik:Si-TPVmodifier nambah jenuh warna bahan busa EVA, ngasilake produk sing luwih sregep lan nyenengake.

4. Nyusut Panas Suda:Si-TPVnyuda shrinkage panas saka bahan busa EVA, njamin stabilitas dimensi sajrone proses.

5. Apik Resistance Abrasi:Si-TPVnambah resistance nyandhang lan slip resistance saka umpluk EVA, nggawe luwih awet ing aplikasi-kaku dhuwur.

6. Tahan suhu:Si-TPVnawakake resistance dhuwur lan kurang-suhu banget, Ngapikake kinerja deformasi komprèsi bahan umpluk EVA luwih atose ing kahanan nemen.

7. Manfaat Lingkungan: Kanthi nambah daya tahan,Si-TPVnyumbang kanggo kelestarian produk busa EVA, sing bisa nyuda sampah lan ningkatake umur produk sing luwih dawa.

Temokake Masa Depan EVA Foaming karo SILIKESi-TPV

Mbukak kunci kinerja lan kelestarian sing ora ana tandhingane kanggo aplikasi busa EVA kanthi inovatif SILIKE.Modifier Si-TPV.Apa sampeyan ing industri alas kaki, peralatan olahraga, otomotif, kesehatan, kemasan, utawa dolanan,Si-TPVbisa ningkatake produk sampeyan kanthi kenyamanan, daya tahan, lan keuntungan lingkungan.Aja kantun ngrevolusi proses produksi lan ngrampungake panjaluk pasar sing terus berkembang.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan caraneSILIKE Si-TPVbisa ngowahi solusi umpluk EVA Panjenengan.

Hubungi kita Tel: +86-28-83625089 utawa liwat email:amy.wang@silike.cn.

situs web: www.si-tpv.com kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Wektu kirim: Jul-05-2024