warta_gambar

Arah Materi Anyar kanggo Sikat Gigi Listrik - Si-TPV Soft Over Molded Material.

sdjlkj

Nalika nerangake faktor kayata pengalaman konsumen utawa ergonomis, Si-TPVBahan Soft Over Moldedwis impact ageng ing asil dandan saka macem-macem produk kayata sikat untu listrik, etc Si-TPV punika aSilicone Gabungan TPUdikembangake lan diprodhuksi dening SILIKE, aProdusen Elastomer Termoplastik (Supplier Elastomer Termoplastik).materi Si-TPV adoptsTeknologi Soft Slip InovatiflanSustainable Overmolding Techniques, sing bisa digunakake kanggo nggawe Grips Handle Touch Comfort Tahan Noda, menehi sikat untu listrik kanthi rasa sentuhan alus sing apik lan bungkus sing apik.Iki menehi gagang sikat untu listrik tutul alus banget, bungkus apik, lan nambah comfort pangguna.

Kanthi cara, aplikasi bahan Si-TPV ing sikat untu wis nggawa sawetara keuntungan sing fokus ing kaluwihan kanggo ningkatake produk.

Ergonomi

Sikat untu sing dirancang kanthi apik luwih cocog ing telapak tangan - sing overmouldedBahan Rasa Si-TPV Sangat Sutra tanpa Lapisan Tambahannambah kenyamanan gagang sikat untu listrik.Genggeman sing apik ngrangsang indra otak, sing penting banget kanggo bocah-bocah sing lagi sinau nyikat untu utawa sing mbutuhake sensasi tactile sing dhuwur, lan bisa dadi pengganti TPR Overmolding utawa TPE Overmolding tanpa precipitating. lengket lan mengaruhi rasa tangan.Ing wektu sing padha, efek non-slip saka gagang Si-TPV ndadekake bisa nyekel sikat untu kanthi apik ing kahanan teles, utamane nalika tangan bocah ditutupi busa odol sing lunyu, lan gagang Si-TPV nyedhiyakake genggeman sing luwih apik.

Estetika

Werna sikat untu penting banget kanggo bocah-bocah.Kajaba iku, warna sing beda mbantu kulawarga mbedakake sikat untune.Bahan Si-TPVgampang diwarnai lan bisa disesuaikan ing macem-macem warna kanthi jenuh warna sing dhuwur lan cepet warna, nyedhiyakake desainer kanthi kebebasan desain sing luwih dhuwur.

lkhlk; lf
lkshlsdlj
kshkjjhksj

Penyerapan kejut kanggo sikat untu listrik

Akeh wong saiki nggunakake sikat untu listrik.Lan Si-TPV nangani bisa nresep energi lan kanthi mangkono muter peran penting banget ing panyerepan kejut.

Safety

Minangka sikat untu kudu ngubungi awak manungsa, sanajan cedhak karo cangkeme, mula selaras karo standar FDA lan syarat safety pangan uga dadi pertimbangan penting kanggo milih bahan, Si-TPV yaikuBahan Ramah Kulit, Kanthi Softness Lan Keluwesan Elastomers, ing proses ngumbah saben dina ora kaya plastik hard sengaja scratched tangan, ora kaya plastik hard, Si-TPV nangani bisa nresep energi lan kanthi mangkono muter peran penting ing panyerepan kejut.Si-TPV minangka Bahan Ramah Kulit kanthi Elastomer Elastis lan Fleksibilitas, sing bisa nglindhungi tangan saka goresan kaya plastik atos nalika ngumbah saben dina.

Kajaba iku, Si-TPV minangka aElastomer Termoplastik Non-FthalatelanElastomer Termoplastik Ramah Lingkungan, 100% recyclable, noda-tahan lan gampang kanggo ngresiki, anti banyu lan anti-bakteri, non-alergi kanggo kulit lan selaras karo FDA lan standar safety pangan.standar keamanan pangan.Ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan.

 

For additional details, please visit www.si-tpv.com or reach out to amy.wang@silike.cn via email.

Wektu kirim: Jun-28-2024