warta_gambar

Si-TPV Thermoplastic Elastomers: Ritual ing urip, coaster lan placemats iku kudu

kkl

Pengin nggawe urip ing omah sing nyaman, rasa ritual urip ora bisa ilang, kayata lingkungan panedhaan saka alas lan dekorasi alus liyane kanggo swasana para tamu, lan pilihan placemat sing cocog lan berkualitas. uga bisa èfèktif nglindhungi meja, sing jenis placemats luwih ing baris karo kabutuhan konsumen?

企业微信截图_1720081952234
IMG_20240705_094220

Jinis alas:

1. Keset katun linen

Placemats katun banget nyerep lan gampang kanggo ngresiki.Hemp materi digawe saka placemats, nggunakake dangu, nanging uga bisa nyegah serangga lan moths.Saka efek insulasi saka placemats katun luwih apik tinimbang placemats hemp, saka titik saka kekiatan placemats hemp luwih apik.Nanging, gampang ndhelikake rereget lan bakteri, lan uga repot kanggo ngresiki.

2. keset pring

Placemats katun, sanajan efek insulasi panas apik, nanging wektu insulasi panas relatif cendhak, nalika bahan pring digawe saka placemats, insulasi panas sing paling apik, bisa kanthi efektif nyegah barang-barang sing luwih panas ing karusakan meja.

3. alas kayu

Placemats kayu, sanajan werna lan jinis rada monoton, nanging luwih praktis, urip layanan maneh.

4. Plancong plastik

Placemats PP ramah lingkungan, placemats EVA, uga placemats plastik sing digawe saka plastik PVC luwih populer, entheng lan ramah lingkungan, gaya novel, lan cocok kanggo nyithak macem-macem pola ing permukaan.

企业微信截图_17200820105738

Elastomer Termoplastik Si-TPV menehi alternatif sing inovatif, ramah kulit, ramah lingkungan lan praktis kanggo placemats!

Si-TPV minangka Elastomer Silikon inovatif kanthiSilicone Gabungan TPUdikembangake dening Thermoplastic Vulcanizate Produsen lan Silicone Elastomer Produsen SILIKE.

Dibandhingake karo PVC, TPU lan TPE paling alus,Si-TPV Thermoplastic Silicone Elastomernggunakake Teknologi Soft Slip Coating kanggo nyedhiyakake tekstur sing unik, silky, ramah kulit, anti banyu, anti-bakteri, noda lan gampang diresiki sing tetep utuh saka wektu.Si-TPV minangka Elastomer Termoplastik Non-Lengket sing apik banget amarga elastomer bebas Zero Benzene Dicarboxylate (ZBD) sing ramah lingkungan, sing ramah lingkungan, ora beracun, ora alergi kanggo kulit lan 100% bisa didaur ulang.

gngk

Fungsi utama placemats Si-TPV:

1. Nglindhungi taplak meja:materi Si-TPV wisTeknologi Soft Slip Inovatif, sing ngindhari goresan ing ndhuwur meja utawa taplak meja sing digunakake saben dina amarga kekerasan materi.Iku tahan noda, gampang kanggo ngresiki, anti banyu lan anti-bakteri, kang bisa nglindhungi taplak meja saka grease, reregetan lan mildew, utamané kanggo taplak meja katun, nggunakake placemats Si-TPV bisa rampung supaya alangan saka ora gampang kanggo. resik, lan placemats gampang kanggo ngganti lan gampang kanggo njupuk care saka.

2.Soundproofing lan insulasi panas:Elastisitas alus sakaSi-TPV Bahan Elastis Lembutbisa nyedhiyani jampel swara apik nalika digunakake minangka kloso meja, lan duwe efek jampel termal apik, resistance nyandhang lan resistance ngeruk luwih saka TPU tradisional lan bahan liyane, kang bisa nyegah meja saka scalded utawa scratched dening tableware.

3. Slip-tahan lan nyerep kejut:Materi Si-TPV bisa dianggep minangka jenis Tpu Tahan Slip kanthi kinerja sing luwih apik, efek liyane saka placemat Si-TPV yaiku nduweni fungsi tahan slip lan nyerep kejut, sing bisa nyegah peralatan meja supaya ora geser kanthi acak, lan nyuda kacilakan peralatan meja tiba, pecah, lan liya-liyane.

4. Aman lan ora beracun: Bahan Elastomer Sustainable Si-TPVyaiku Elastomer Termoplastik Non-Phthalate lan Bahan Alternatif Lembut Sustainable sing Aman.iku free saka plasticisers lan lenga Softening, ora ambu ora enak, non-allergenic, liwati FDA lan GB pangan safety test, lan ora bakal nerbitaké bahan kimia mbebayani ing saben dina nggunakake, aman kanggo lingkungan lan awak manungsa.

5. Pilihan warna sing luwih akeh lan kebebasan desain sing luwih gedhe:Materi Si-TPV nduweni jenuh warna sing apik lan cepet warna, lan bisa menehi tekstur matte tingkat dhuwur kanggo pelari meja, sing ngidini desainer meja duwe pilihan warna lan desain lan kebebasan sing luwih akeh.

fgfn

For additional details, please visit www.si-tpv.com or reach out to amy.wang@silike.cn via email.

Wektu kirim: Jul-05-2024