warta_gambar

Bandhing Tutul Lembut, Bahan Kinerja-Si-TPV Silicone-based Thermoplastic Elastomer

浅棕色简约生活情感治愈微信朋友圈

Ora preduli sepira umur kita, kita katon ora tahan karo "lembut".

"Softness nambani kita tanpa kita sadhar, lan sensasi fisik saka softness tansah katon "soft" ati. ...

 

Elastomer termoplastik basis silikon Si-TPV - Solusi Kinerja kanggo Studi Kasus Tutul Lembut.

hbff
hdhh

Sensasi taktil minangka rangsangan sing nyengkuyung konsumen supaya tuku.Soft-touch minangka sifat organoleptik saka produk plastik, sing bisa diterangake nduweni gloss visual sing kurang banget, finish matte sakabèhé, tingkat kelembutan tartamtu nalika ndemek permukaan bagean kasebut, lan rasa sakabèhé ndemek kulit bayi. kaya kulit-loropaken, tutul silky.Rincian produk, kayata tekstur permukaan, bobot lan kelembutan, bisa dicethakaké kanthi tutul, nggawa wong pengalaman sensori lan kepuasan.

Si-TPV elastomer, materi alus-tutul karo keluwesan desain banget lan kinerja dhuwur, wis digunakake ing liyane lan liyane produk liwat pembangunan terus saka wilayah aplikasi dhewe.

Si-TPV minangka Elastomer Thermoplastic Vulcanizate anyar sing dibentuk kanthi kombinasi silikon lan macem-macem substrat sing sampurna, liwat teknologi kompatibilitas khusus lan teknologi vulkanisasi dinamis, karet silikon sing wis divulkanisir bakal disebar kanthi seragam ing macem-macem substrat ing wangun partikel alus ing wangun pulo kanggo mbentuk struktur pulo khusus, kang digunakake kanggo nambah softness, atose lan keluwesan Elastomer, menehi Si-TPV softness sugih lan resilience banget.

Si-TPV bisa digunakake kanthi akeh ing kontak panganan, peralatan omah, reresik rumah tangga, piranti elektronik cerdas lan Overmolding Injeksi Plastik Elastomer Termoplastik lan lapangan liyane, liwat kelenturan sing apik, nyaman, pengalaman genggeman alus kanggo nggawa stimulasi tactile, supaya produk sampeyan langsung kesengsem. konsumen!We are looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan ing mangsa cedhak.

dgf

 1. Dolanan kewan

>>Awet kulit-loropaken lan Gamelan, ora plasticiser lan bahan kimia mbebayani liyane, alus lan untu-care, sehat lan ora mambu.

>> Daya tahan dhuwur, luwih nyenengake kanggo pindhah.

>> Tahan gores, anti-fouling, gampang diresiki.

2. Aplikasi adesif industri tas lan bagasi

>> Koyo tutul banget, pengalaman koyo tangan banget, nemen nambah pengalaman nggunakake produk.

>>Si-TPV minangka jinis Bahan sing Ramah Kulit lanBahan Soft Over Molded, kanthi kinerja overmoulding banget, Self-adhered kanggo plastik hard mbisakake opsi over-molding unik, lan ikatan gampang kanggo PC, ABS, PC/ABS, TPU, PA6, lan substrat polar padha....

>> Si-TPV meets kabutuhan calendering, dhuwur werna jenuh, kinerja fastness werna banget, bhinéka werna, nambah kasugihan produk lan tektur, lan ngeruk-tahan, noda-tahan lan gampang kanggo ngresiki, ketemu syarat test gulung.

OIP-C
企业微信截图_17201624621339

3. Wadhah panganan

>>Material elastomer Si-TPV wis lulus tes keamanan tingkat kontak pangan FDA lan Badan Pemantau Keamanan Pangan China, sing njamin produk kasebut ora ngemot BPA, logam abot, plastik lan bahan mbebayani liyane kanggo awak manungsa, aman. lan ramah lingkungan, lan 100% bisa didaur ulang.

>> Koyo tutul banget, pengalaman koyo tangan banget, nemen nambah pengalaman nggunakake produk.

>>Kinerja pewarnaan sing apik, diversifikasi warna, nambah kasugihan lan tekstur produk.

>>Anti fouling lan anti reged, tahan gores, tansah seger, ora gampang rusak.

4. bagean sealing tuwung terisolasi

>> Panganan sing bisa dihubungi, aman lan ramah lingkungan, ora mbebayani kanggo awak manungsa.

>>Sealing lan anti-bocor, aman kanggo nggunakake.Dibandhingake karo materi TPR, Si-TPV nduweni kinerja overmoulding sing apik lan fluiditas pangolahan.Ewah-ewahan bentuk permanen komprèsi cilik, kanthi daya tahan sing apik lan efek penyegelan sing apik banget, cocok banget kanggo aplikasi sealing cangkir insulasi.

>> Werna fleksibel kanggo desain inovatif, kemampuan pewarnaan sing apik banget, bisa dicelup ing macem-macem warna miturut kabutuhan sing beda.Fleksibilitas warna kanggo desainer kanggo nggawe desain inovatif.

For additional details, please visit www.si-tpv.com or reach out to amy.wang@silike.cn via email.

Wektu kirim: Jul-05-2024